ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δόξα Κωμoδρόμου: «Πληρωνόταν υπερωρίες από το Πανεπιστήμιο Κύπρου με οδηγίες του Προεδρικού»

Δόξα Κωμoδρόμου: «Πληρωνόταν υπερωρίες από το Πανεπιστήμιο Κύπρου με οδηγίες του Προεδρικού»

Νέες αποκαλύψεις από τον βουλευτή του ΑΚΕΛ, Χρίστο Χριστοφίδη για την αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπο είδαν το φως της δημοσιότητας για το ζήτημα των υπερωριακών αμοιβών.

Συγκεκριμένα, ο βουλευτής του ΑΚΕΛ, μιλώντας στο κρατικό Ραδιόφωνο, κατήγγειλε ότι ο λόγος που ανακοινώθηκε «άρον άρον» το αίτημα αποδέσμευσης του κονδυλίου, ήταν γιατί το Πανεπιστήμιο Κύπρου είχε ήδη αρχίσει να πληρώνει την κυρία Δόξα Κωμοδρόμου, τόσο το μισθό της όσο και τις υπερωρίες της ως κρατικός αξιωματούχος.

«Με στοιχεία που ήρθαν κοντά μας και τα διασταυρώσαμε, το Πανεπιστήμιο Κύπρου το προηγούμενο χρονικό διάστημα με οδηγίες του Προεδρικού, προχώρησε στην καταβολή των αποζημιώσεων για υπερωρίες στην αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπο, λαμβάνοντας διαβεβαιώσεις ότι τα χρήματα θα επιστραφούν στο Πανεπιστήμιο με την αποδέσμευση του κονδυλίου», πρόσθεσε.

Μεταξύ άλλων, ο κύριος Χριστοφίδης τόνισε ότι «θα πρέπει να ελεγχθεί κατά πόσο αυτή η απόφαση και η υλοποίησή της εμπίπτει στα πλαίσια της νομιμότητας αλλά και να εξεταστεί το πλήγμα στους θεσμούς»

 «Για πρώτη φορά στα χρόνια της Κυπριακής Δημοκρατίας είχαμε τον θεσμό των υπερωριών στους κρατικούς αξιωματούχους. Το Προεδρικό θα πρέπει να λογοδοτήσει γιατί απέκρυψαν στοιχεία και την αλήθεια από τη Βουλή».

«Έκλεισε το θέμα άρον άρον για να μην αποκαλυφθεί η αλήθεια», κατέληξε.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Ανάβουν φλας από σήμερα πέντε νέες κάμερες τροχαίας στη Λεμεσό - Δείτε σε ποια σημεία

Μεγάλη Εβδομάδα: Tα πάθη του Κυρίου, μέχρι την Σταύρωση και την Ανάσταση - Οι Ιερές ακολουθίες και τα τροπάρια

Υποβάλλονται σήμερα οι υποψηφιότητες για Κοινοτάρχες και Κοινοτικούς Συμβούλους

Λίλι Ρόουζ Ντεπ: Ποζάρει στο Τόκιο με τη σύντροφό της - «Εγώ και η δικιά μου» - Δείτε φωτογραφίες



Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Υπό κράτηση βρίσκονται από χθες Κυριακή επτά πρόσωπα για τα οποία υπάρχει μαρτυρία για την ενδεχόμενη εμπλοκή τους στην απόπειρα φόνου κατά 34χρονου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top