ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Μυστήριο με τον θάνατο 23χρονου στα κατεχόμενα - Ύποπτοι οι γονείς και ο αδερφός του - Τι εντόπισαν στο σπίτι του

Μυστήριο με τον θάνατο 23χρονου στα κατεχόμενα  - Ύποπτοι οι γονείς και ο αδερφός του - Τι εντόπισαν στο σπίτι του

Εντατικές έρευνες διενεργεί η «αστυνομία» στα κατεχόμενα για τον μυστηριώδη θάνατο του 23χρονου Muhammed Bedi Avcı, ο οποίος είχε εντοπιστεί νεκρός σε χώρο στάθμευσης πολυκατοικίας στην κατεχόμενη Λευκωσία.

Όπως μεταφέρουν Τ/κ ΜΜΕ, κατά την αρχική εξέταση στην σορό του 23χρονου εντοπίστηκε ένα κόψιμο στον αριστερό καρπό του και οίδημα στους πνεύμονές του. Στο σπίτι του εντοπίστηκαν σπασμένα γυαλιά και ίχνη αίματος, ενώ από τις έρευνες διαφάνηκε πως έπεσε από ύψος έντεκα μέτρων.

Σημειώνεται ότι ο 23χρονος έχασε τη ζωή του στις 19 Σεπτεμβρίου, πέφτοντας από την ταράτσα της πολυκατοικίας.

Όπως αναφέρεται, η «αστυνομία» ξεκίνησε έρευνα λόγω υποψιών για το θάνατο του 23ρονου, ενώ για την υπόθεση συνελήφθησαν ο πατέρας, η μητέρα και ο αδελφός του.

Σύμφωνα με τα Τ/κ ΜΜΕ, η έρευνα συνεχίζεται και θα ληφθούν περαιτέρω καταθέσεις για να βοηθήσουν στην διαλεύκανση της υπόθεσης.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Ο ηγέτης της τουρκοκυπριακής κοινότητας Ερσίν Τατάρ δήλωσε ότι η Ειδική Αντιπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, πρότεινε σήμερα κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους μια τριμερή συνάντηση με τον ίδιο και τον Πρόεδρο Νίκο Χριστοδουλίδη, αλλά η πρόταση αυτή απορρίφθηκε από τον ίδιο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top