ΠΑΡΑ-THEMA

Viral το ψηφοδέλτιο από το Ηράκλειο για τις αυτοδιοικητικές εκλογές: Έχει μέγεθος 98 εκατοστά - Δείτε φωτογραφία

Viral το ψηφοδέλτιο από το Ηράκλειο για τις αυτοδιοικητικές εκλογές: Έχει μέγεθος 98 εκατοστά - Δείτε φωτογραφία

Αίσθηση έχει προκαλέσει στο διαδίκτυο το μέγεθος του ψηφοδελτίου στο Ηράκλειο της Κρήτης. Το μέγεθος του ανέρχεται στα 98 εκατοστά.

Η Ελλάδα βρίσκεται μια ανάσα πριν τις αυτοδιοικητικές εκλογές της Κυριακής (8/10) και οι περιφέρειες ετοιμάζονται πυρετωδώς. Το ίδιο συμβαίνει και στην Κρήτη όπου στο Ηράκλειο έχουν φτάσει ήδη τα ψηφοδέλτια των συνδυασμών, οι φάκελοι και τα βιβλία πράξεων των εφορευτικών επιτροπών.

Την Πέμπτη (5/10) θα ξεκινήσει η συλλογή των σάκων και την Παρασκευή το πρωί θα αρχίσει η διανομή στους δήμους.

Την ίδια ώρα, ο κάθε δήμος παραλαμβάνει τα ψηφοδέλτια που αντιστοιχούν στην δημοτική κάλπη, ενώ, όπως γράφει το cretalive.gr, γέλια έχει προκαλέσει το μήκος των ψηφοδελτίων στους δήμους, καθώς ο νέος νόμος που «επέβαλε» μεγάλο αριθμό υποψηφίων μάκρυνε και τα ψηφοδέλτια! Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα του δήμου Ηρακλείου, όπου το ψηφοδέλτιο αγγίζει τα 98 εκατοστά!

1

Πληροφορίες και οδηγίες για την προετοιμασία και διενέργεια των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών της 8ης Οκτωβρίου 2023 και της 15ης Οκτωβρίου 2023, όπου απαιτηθεί επαναληπτική ψηφοφορία, παρέχει με εγκύκλιό του, το υπουργείο Εσωτερικών.

Στην εγκύκλιο περιγράφονται όλα τα στάδια της εκλογικής διαδικασίας, οι αρμοδιότητες και οι ενέργειες όλων των συντελεστών, ενώ αναφέρονται και οι εκ του νόμου προβλεπόμενες προθεσμίες, μέσα στις οποίες οι τελευταίοι οφείλουν να ενεργήσουν.

ΠΗΓΗ: Gazzetta.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top