ΔΙΕΘΝΗ

ΗΠΑ: Σεκιουριτάς «κατεδάφισε» κοπέλα που προσπάθησε να μπει σε γήπεδο μετά τη νίκη της ομάδας της

ΗΠΑ: Σεκιουριτάς «κατεδάφισε» κοπέλα που προσπάθησε να μπει σε γήπεδο μετά τη νίκη της ομάδας της

Μεγάλη συζήτηση προκάλεσε στα social media η αντίδραση ενός από τους εργαζόμενους στην ασφάλεια του γηπέδου μετά τον αγώνα του αμερικανικού ποδοσφαίρου ανάμεσα στην ομάδα του πανεπιστημίου του Μισισίπι και του LSU καθώς σε βίντεο έχει καταγραφεί να «κατεδαφίζει» μια νεαρή κοπέλα ενώ αυτή προσπαθεί να μπει στον αγωνιστικό χώρο.

Δείτε το βίντεο

Όπως φαίνεται στο βίντεο, με τη λήξη του αγώνα και τη νίκη του Ole Miss με 55-49, οι οπαδοί της ομάδας θέλησαν να μπουν στο γήπεδο για να γιορτάσουν.

Όπως φαίνεται στο βίντεο, με τη λήξη του αγώνα και τη νίκη του Ole Miss με 55-49, οι οπαδοί της ομάδας θέλησαν να μπουν στο γήπεδο για να γιορτάσουν.

Μάταια ο εν λόγω υπάλληλος σεκιούριτι προσπαθούσε να τους σταματήσει καθώς οι οπαδοί αποδείχθηκαν πιο γρήγοροι και ευέλικτοι. Όχι όμως και η κοπέλα με το κόκκινο φόρεμα την οποία ο φύλακας χτύπησε με το χέρι ρίχνοντας την στο έδαφος.

«Όλοι ήταν ήδη στο γήπεδο. Τι κέρδισε με το να χτυπήσει το κορίτσι;» αναρωτήθηκε ένας από τους χρήστες του Χ με το βίντεο να έχει ήδη πάνω από 6 εκατομμύρια views.

Η εισβολή στο γήπεδο θα έχει και οικονομικό κόστος για το πανεπίστημιο του Μισισίπι καθώς του επιβλήθηκε πρόστιμο 100.000 δολαρίων για παράβαση των σχετικών κανόνων συμπεριφοράς στα γήπεδα.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top