ΔΙΕΘΝΗ

Μινεάπολη: Αστυνομικός με λογαριασμό στο Only Fans αναγνωρίστηκε από οδηγό που τον σταμάτησε για έλεγχο

Μινεάπολη: Αστυνομικός με λογαριασμό στο Only Fans αναγνωρίστηκε από οδηγό που τον σταμάτησε για έλεγχο

Το Αστυνομικό Τμήμα της Μινεάπολης διεξάγει έρευνα κατά μιας αστυνομικού για την παράλληλη «εργασία» της ως μοντέλο του OnlyFans. Το μυστικό της αποκαλύφθηκε όταν η ίδια η αστυνομικός σταμάτησε έναν συνδρομητή κατά τη διάρκεια ενός ελέγχου.

Η αστυνομικός - τα στοιχεία της οποίας δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα - εργάζεται στο 4ο τμήμα της πόλης, ελέγχεται για τυχόν παραβάσεις που μπορεί να διέπραξε δουλεύοντας ταυτόχρονα για το Only Fans και την αστυνομία.

Ο οδηγός τον οποίο η αστυνομικός σταμάτησε για έλεγχο δήλωσε ότι του πήρε δέκα λεπτά για να την αναγνωρίσει.

«Κάναμε μια μικρή συζήτηση όταν με σταμάτησε και είπα: "Φίλε, έχει σελίδα στο OnlyFans. Είμαι στη σελίδα της στο OnlyFans», δήλωσε ο οδηγός στο Fox 9.

«Πρέπει να πας στο VIP και να δεις τα βίντεο της και του, υποθέτω του συζύγου της, υποθέτω ότι είναι αυτός που κάνουν σεξ».

Το τμήμα ξεκίνησε έρευνα για τον λογαριασμό στον οποίο η αστυνομικός αναφέρει για τον εαυτό της πως είναι: «Ελεύθερο πνεύμα, υπερβολικά αισιόδοξη, δημιουργός σέξι περιεχομένου για να ευχαριστεί τους άλλους. Λαμβάνουμε σοβαρά υπόψη μας κάθε ισχυρισμό για παραβίαση των κανόνων της αστυνομίας και ο αρχηγός διέταξε έρευνα», ανέφερε ο αρχηγός της αστυνομίας Brian O' Hara σε δήλωσή του στο KSTP.

Η πολιτική απασχόλησης εκτός υπηρεσίας απαγορεύει στους αστυνομικούς να εργάζονται σε οποιαδήποτε επιχείρηση που «δεν είναι συμβατή με την αστυνομική εργασία», συμπεριλαμβανομένης «οποιασδήποτε εγκατάστασης που παρέχει ψυχαγωγία ενηλίκων με τη μορφή γυμνών, ημίγυμνων ή γυμνόστηθων φωτογραφιών ή βίντεο».

Ο οδηγός είχε πρόβλημα με την εξουσία που πήγε να του ασκήσει η αστυνομικός όταν κατάλαβε ποια ήταν. «Δεν μπορείτε να με συλλάβετε πια, έχω δει τα πιο προσωπικά σας μέρη», δήλωσε στο Fox9.

«Δεν θα ήθελα να με συλλάβεις και μόλις είδα εσένα και τον σύζυγό σου χθες το βράδυ για 29,99 δολάρια να κάνετε σεξ στο OnlyFans. Απλά δεν μπορώ να σε σεβαστώ ούτε εσένα ούτε το τμήμα στο οποίο εργάζεσαι».

Την περασμένη εβδομάδα μια καθηγήτρια λυκείου του Μιζούρι τέθηκε σε αργία αφού οι διοικητικοί υπάλληλοι έμαθαν για τον λογαριασμό της στο OnlyFans.

Η σχολική περιφέρεια του St. Clair ξεκίνησε έρευνα για την Brianna Coppage, αφού οι φήμες για τον λογαριασμό της έκαναν θραύση στη σχολική κοινότητα.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:Σε εγρήγορση η Λευκωσία: Ενεργοποιήθηκαν κανάλια επικοινωνίας μετά τις απειλές του ηγέτη της Χεζμπολάχ στην Κύπρο

Σε εγρήγορση η Λευκωσία: Ενεργοποιήθηκαν κανάλια επικοινωνίας μετά τις απειλές του ηγέτη της Χεζμπολάχ στην Κύπρο

Κανάλια επικοινωνίας ενεργοποιήθηκαν μετά τις πρόσφατες αναφορές του ηγέτη της Χεζμπολάχ, Χασάν Νασράλα, που αφορούσαν την Κύπρο και οι τοποθετήσεις έχουν πλέον καταστεί κατά πολύ ηπιότερες, όπως ανέφεραν στο ΡΙΚ αρμόδιες πηγές. Παράλληλα, συνέχιζαν οι ίδιες πηγές, δημοσιεύματα μέσων που βρίσκονται κοντά στη Χεζμπολάχ, υποβαθμίζουν πια το θέμα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top