LIKE ONLINE

Έντρομος άνδρας φοβάται να πάει στο σπίτι του λόγω… παραφυσικών φαινομένων - Δείτε το ανατριχιαστικό βίντεο

Έντρομος άνδρας φοβάται να πάει στο σπίτι του λόγω… παραφυσικών φαινομένων - Δείτε το ανατριχιαστικό βίντεο

Ένας άνδρας σοκαρίστηκε με το ίδιο του το σπίτι, αφού οι κάμερες ασφαλείας του σπιτιού του έπιασαν κάτι που έμοιαζε με παραφυσική δραστηριότητα.

Ένας χρήστης του Reddit ανέβασε στην πλατφόρμα ένα ανατριχιαστικό βίντεο που δείχνει ένα περίεργο σύννεφο σκιών που διασκορπίζεται στον αέρα του σπιτιού του.

Κάτω από το τάγκ r/Ghosts, ο @unicorn-onesie έγραψε: «Τι βλέπετε εδώ; Βρίσκομαι σε ταξίδι για δουλειά και φοβάμαι να επιστρέψω στο σπίτι».

Ο έντρομος άνδρας συνέχισε να περιγράφει την περίεργη κατάσταση διαβίωσής του και τι έχει παρατηρήσει μέσα στο σπίτι του.

«Λοιπόν, για την ιστορία, ζω σε ένα περιφραγμένο διαμέρισμα σε ένα πολύ ήσυχο μέρος της πόλης. Μετά βίας υπάρχει κίνηση μετά τις 9 το βράδυ. Αυτή την εποχή του χρόνου, υπάρχουν ίσως 6 διαμερίσματα κατειλημμένα, καθώς όλα τα υπόλοιπα χρησιμοποιούνται για τις καλοκαιρινές διακοπές. Το διαμέρισμά μου είναι στο ισόγειο και οι μόνοι άμεσοι γείτονές μου δεν είναι εκεί. Σχεδόν κανείς δεν περπατάει στην πίσω πλευρά κατά τη διάρκεια της νύχτας», είπε στην αρχή. 

Ο φοβισμένος ιδιοκτήτης σπιτιού σημείωσε στη συνέχεια: «Αυτή τη στιγμή λείπω από το σπίτι για δουλειά και όταν η καθαρίστρια πήγε εκεί χθες, της ζήτησα να εγκαταστήσει την κάμερα μόνο για λόγους ασφαλείας». Μετά από περίπου δύο ή τρεις ώρες αφότου η καθαρίστρια έφυγε από το σπίτι του, η κάμερα κατέγραψε κάτι πολύ περίεργο

Ο άνδρας αρχικά πίστευε ότι φαινόταν σαν κάτι «να πήγε να εξετάσει το νέο αντικείμενο στο κομοδίνο».

Από εκείνη τη στιγμή, υπάρχουν «αμέτρητα βίντεο με καπνό και παράξενους ήχους όπως κρότους και άλλους που ακούγονται σαν φωνές».

Αν θεωρήσουμε ότι θα μπορούσε να είναι κάποιος εισβολέας, ο ιδιοκτήτης εξηγεί ότι όλες οι πόρτες και τα παράθυρα είναι κλειδωμένα, οπότε κανείς δεν μπορεί να μπει μέσα.

Πολλοί χρήστες στο Reddit σχολίασαν το συγκεκριμένο βίντεο. Κάποιοι μίλησαν για πνεύματα και φαντάσματα και άλλοι για ανεξήγητα νέφη.

Ωστόσο, ένας φυσικός έδωσε την πιο λογική εξήγηση: «Είναι ένα ενεργειακό πεδίο που σχηματίζεται και στη συνέχεια διαλύεται. Αυτό που βλέπετε είναι η ηλεκτροστατική συγκέντρωση και διάλυση των αιωρούμενων σωματιδίων».

ΠΗΓΗ: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: Υποχρέωση της ΕΕ να συμβάλει ενεργά σε οριστική διευθέτηση του Κυπριακού

ΠτΔ: Υποχρέωση της ΕΕ να συμβάλει ενεργά σε οριστική διευθέτηση του Κυπριακού

Το Κυπριακό είναι κατεξοχήν ευρωπαϊκό ζήτημα και η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει κάθε συμφέρον, αλλά και υποχρέωση, να συμβάλει ενεργά μέσα από ένα πρωταγωνιστικό ρόλο για την οριστική διευθέτησή του, χρησιμοποιώντας, αξιοποιώντας όλα τα πολιτικοοικονομικά μέσα και εργαλεία που έχει στη διάθεσή της στο πλαίσιο και των ευρωτουρκικών σχέσεων, δήλωσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης σε χαιρετισμό σε επετειακή εκδήλωση το βράδυ της Πέμπτης για τα 20χρονα της ένταξης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top