Παραπέμφθηκαν ενώπιον Κακουργιοδικείου οι τέσσερις για τον φόνο του Καλογερόπουλου

Παραπέμφθηκαν ενώπιον Κακουργιοδικείου οι τέσσερις για τον φόνο του Καλογερόπουλου

Με σοβαρότερη την κατηγορία του φόνου εκ προμελέτης, παραπέμφθηκαν σήμερα ενώπιον του Κακουργιοδικείου Λεμεσού, που θα συνεδριάσει στις 23 Ιανουαρίου 2024, τα τέσσερα πρόσωπα που συνελήφθηκαν σε σχέση με την δολοφονία του 55χρονου Θανάση Καλογερόπουλου.

Πρόκειται για 41χρονο, 44χρονο, 22χρονο και 21χρονο, οι οποίοι το πρωί οδηγήθηκαν ενώπιον του δικαστηρίου, υπό δρακόντεια μέτρα ασφάλειας και φορώντας αλεξίσφαιρα γιλέκα. Στο χώρο του δικαστηρίου βρέθηκαν και πάλι συγγενείς και φίλοι του Θανάση Καλογερόπουλου.

Το δικαστήριο, αφού ανέφερε ότι στο κατηγορητήριο περιλαμβάνονται κατηγορίες που δεν μπορούν να δικαστούν συνοπτικά, παρέπεμψε τους τέσσερις σε απευθείας δίκη ενώπιον του Κακουργιοδικείου, που θα συνεδριάσει στις 23 Ιανουαρίου 2024.

Η υπεράσπιση ζήτησε χρόνο για να αγορεύσει, σε σχέση με την κράτηση τους μέχρι την έναρξη εκδίκασης της υπόθεσης, καθώς όπως ανέφερε, δεν έχει παραλάβει συγκεκριμένο μαρτυρικό υλικό.

Επιπρόσθετα, οι δικηγόροι των τεσσάρων κατηγορούμενων έκαναν λόγο για αδιαφορία στο να παρασχεθεί στους ίδιους ασφάλεια, με αποτέλεσμα να δέχονται προπηλακισμούς κατά την προσέλευση τους στο δικαστήριο.

Με τη σύμφωνη γνώμη της Νομικής Υπηρεσίας, το δικαστήριο ανέβαλε την διαδικασία αγορεύσεων για το θέμα κράτησης τους για την ερχόμενη Δευτέρα, 27 Νοεμβρίου (11:00), ενώ μέχρι τότε θα παραμείνουν υπό κράτηση.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Live: Πρώτη δήλωση του Χαμενεΐ μετά τους αμερικανικούς βομβαρδισμούς στο Ιράν: «Η τιμωρία συνεχίζεται» - Αλματώδης αύξηση των τιμών του πετρελαίου

Live: Πρώτη δήλωση του Χαμενεΐ μετά τους αμερικανικούς βομβαρδισμούς στο Ιράν: «Η τιμωρία συνεχίζεται» - Αλματώδης αύξηση των τιμών του πετρελαίου

Το Ιράν ένα βήμα πριν κλείσει τα Στενά του Ορμούζ, συναγερμός για το διεθνές εμπόριο. Προειδοποίηση στις ΗΠΑ για «υψηλό κίνδυνο τρομοκρατικής απειλής» μετά τα αμερικανικά πλήγματα στο Ιράν.

BEST OF TOTHEMAONLINE