Οδηγούσε κλοπιμαίο όχημα επικίνδυνα ενώ δεν είχε ούτε άδεια ούτε ασφάλεια - Χειροπέδες σε 16χρονο

Οδηγούσε κλοπιμαίο όχημα επικίνδυνα ενώ δεν είχε ούτε άδεια ούτε ασφάλεια - Χειροπέδες σε 16χρονο

Στη σύλληψη ενός προσώπου ηλικίας 16 ετών, προχώρησε σήμερα η Αστυνομία, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης που αφορά κλοπή οχήματος, καθώς και για τροχαία αδικήματα.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 6 σήμερα το πρωί, λήφθηκε πληροφορία στην Αστυνομία, ότι οδηγός οχήματος, οδηγούσε επικίνδυνα σε δρόμο στη Λευκωσία.

Μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν στην περιοχή, όπου ανέκοψαν το εν λόγω όχημα, το οποίο οδηγείτο από 16χρονο, χωρίς άδεια οδηγού, χωρίς ασφάλεια και χωρίς τη συγκατάθεση του ιδιοκτήτη.

Από περαιτέρω εξετάσεις που έγιναν, διαπιστώθηκε ότι το εν λόγω όχημα, είχε καταγγελθεί ως κλοπιμαίο χθες 25/11/2023 σε Αστυνομικό Σταθμό της Λάρνακας.

Ο 16χρονος συνελήφθη για αυτόφωρα αδικήματα και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Ο Κεντρικός Αστυνομικός Σταθμός Λευκωσίας διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πυρκαγιές στη Λεμεσό: Ικανοποίηση ΠτΔ για την πορεία υλοποίησης των μέτρων για στήριξη - Το μεγάλο στοίχημα και τα νέα σχέδια

Πυρκαγιές στη Λεμεσό: Ικανοποίηση ΠτΔ για την πορεία υλοποίησης των μέτρων για στήριξη - Το μεγάλο στοίχημα και τα νέα σχέδια

Την ικανοποίηση του από την πορεία υλοποίησης των όσων ανακοίνωσε η Κυβέρνηση σε σχέση με τους πληγέντες από τις καταστροφικές πυρκαγιές στην επαρχία Λεμεσού, εξέφρασε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE