Οδηγούσε κλοπιμαίο όχημα επικίνδυνα ενώ δεν είχε ούτε άδεια ούτε ασφάλεια - Χειροπέδες σε 16χρονο

Οδηγούσε κλοπιμαίο όχημα επικίνδυνα ενώ δεν είχε ούτε άδεια ούτε ασφάλεια - Χειροπέδες σε 16χρονο

Στη σύλληψη ενός προσώπου ηλικίας 16 ετών, προχώρησε σήμερα η Αστυνομία, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης που αφορά κλοπή οχήματος, καθώς και για τροχαία αδικήματα.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 6 σήμερα το πρωί, λήφθηκε πληροφορία στην Αστυνομία, ότι οδηγός οχήματος, οδηγούσε επικίνδυνα σε δρόμο στη Λευκωσία.

Μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν στην περιοχή, όπου ανέκοψαν το εν λόγω όχημα, το οποίο οδηγείτο από 16χρονο, χωρίς άδεια οδηγού, χωρίς ασφάλεια και χωρίς τη συγκατάθεση του ιδιοκτήτη.

Από περαιτέρω εξετάσεις που έγιναν, διαπιστώθηκε ότι το εν λόγω όχημα, είχε καταγγελθεί ως κλοπιμαίο χθες 25/11/2023 σε Αστυνομικό Σταθμό της Λάρνακας.

Ο 16χρονος συνελήφθη για αυτόφωρα αδικήματα και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Ο Κεντρικός Αστυνομικός Σταθμός Λευκωσίας διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρέσβης ΗΠΑ: «Θα δείτε περισσότερα πολεμικά πλοία στην Κύπρο» – Τι είπε για κοινές ασκήσεις

Πρέσβης ΗΠΑ: «Θα δείτε περισσότερα πολεμικά πλοία στην Κύπρο» – Τι είπε για κοινές ασκήσεις

«Το μέλλον είναι πολύ φωτεινό», δήλωσε στο ΚΥΠΕ για την αμυντική και στρατιωτική συνεργασία ΗΠΑ – Κύπρου ο νέος Πρέσβης της χώρας στη Λευκωσία, Τζον Μπρέσλοου.

BEST OF TOTHEMAONLINE