Οδηγούσε κλοπιμαίο όχημα επικίνδυνα ενώ δεν είχε ούτε άδεια ούτε ασφάλεια - Χειροπέδες σε 16χρονο

Οδηγούσε κλοπιμαίο όχημα επικίνδυνα ενώ δεν είχε ούτε άδεια ούτε ασφάλεια - Χειροπέδες σε 16χρονο

Στη σύλληψη ενός προσώπου ηλικίας 16 ετών, προχώρησε σήμερα η Αστυνομία, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης που αφορά κλοπή οχήματος, καθώς και για τροχαία αδικήματα.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 6 σήμερα το πρωί, λήφθηκε πληροφορία στην Αστυνομία, ότι οδηγός οχήματος, οδηγούσε επικίνδυνα σε δρόμο στη Λευκωσία.

Μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν στην περιοχή, όπου ανέκοψαν το εν λόγω όχημα, το οποίο οδηγείτο από 16χρονο, χωρίς άδεια οδηγού, χωρίς ασφάλεια και χωρίς τη συγκατάθεση του ιδιοκτήτη.

Από περαιτέρω εξετάσεις που έγιναν, διαπιστώθηκε ότι το εν λόγω όχημα, είχε καταγγελθεί ως κλοπιμαίο χθες 25/11/2023 σε Αστυνομικό Σταθμό της Λάρνακας.

Ο 16χρονος συνελήφθη για αυτόφωρα αδικήματα και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Ο Κεντρικός Αστυνομικός Σταθμός Λευκωσίας διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Έντονες παρασκηνιακές διεργασίες στην ΕΔΕΚ - Καταθέτει υποψηφιότητα ο Κωστής Ευσταθίου-Σκέψεις από Σοφοκλέους και Μυριάνθους - Στηρίζει Μορφάκη ο Μαυρονικόλας

Έντονες παρασκηνιακές διεργασίες στην ΕΔΕΚ - Καταθέτει υποψηφιότητα ο Κωστής Ευσταθίου-Σκέψεις από Σοφοκλέους και Μυριάνθους - Στηρίζει Μορφάκη ο Μαυρονικόλας

Συναντήσεις μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, κατάθεση υποψηφιότητας από τον διαγραφέντα Κωστή Ευσταθίου, συναινετικές διαδικασίες οι οποίες για κάποια στελέχη και πρώην μέλη της ΕΔΕΚ, θα μπορούσαν να ενώσουν το κόμμα, όλα αυτά, συνθέτουν το σημερινό σκηνικό, ημέρα κατά την οποία, ο Κωστής Ευσταθίου, θα προχωρήσει στην απόφασή του, να καταθέσει ενώπιον του Γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής, την υποψηφιότητά του, για την προεδρία του κόμματος. Μέχρι στιγμής, υποψήφιοι για την προεδρία της ΕΔΕΚ, είναι οι, Μορφάκης Σολομωνίδης και Μάριος Χαννίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE