ΕΛΛΑΔΑ

Ελλάδα: Χαροπαλεύει αστυνομικός που χτυπήθηκε στα επεισόδια με χούλιγκαν στο Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός -Βίντεο

Ελλάδα: Χαροπαλεύει αστυνομικός που χτυπήθηκε στα επεισόδια με χούλιγκαν στο Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός -Βίντεο

Ένας αστυνομικός τραυματίστηκε σοβαρά απόψε στα επεισόδια που σημειώθηκαν στο παιχνίδι του Λιγκ Καπ βόλεϊ ανδρών ανάμεσα στον Ολυμπιακό και στον Παναθηναϊκό στο κλειστό "Μελίνα Μερκούρη" στο Ρέντη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα επεισόδια σημειώθηκαν κοντά στο γήπεδο, όταν περίπου 150 άτομα επιτέθηκαν με μολότοφ και αντικείμενα σε αστυνομικές δυνάμεις που βρισκόταν εξωτερικά του γηπέδου βόλεϊ, την ώρα της αναμέτρησης Ολυμπιακού – Παναθηναϊκού.

Από τα επεισόδια τραυματίστηκε ένας αστυνομικός. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, μία ναυτική φωτοβολίδα χτύπησε στον μηρό τον αστυνομικό, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά και μεταφέρθηκε στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας όπου και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Δείτε βίντεο από τη στιγμή του τραυματισμού:

Πηγές του νοσκομείου τόνισαν στο protothema.gr, ότι o αστυνομικός έχει κάκωση μηριαίας αρτηρίας, που σημαίνει έχει χάσει πολύ αίμα, γι αυτό και διασωληνώθηκε αμέσως και υποβλήθηκε σε χειρουργείο.

Σημειωτέον το νοσοκομείο δεν εφημέρευε, παρά ταύτα άνοιξε αμέσως το Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών και χειρουργείο για να αντιμετωπίσει το επείγον περιστατικό.

Πληροφορίες, αναφέρουν ότι στο Γενικό Κρατικό Νικαίας μετέβη και ο υπουργός Υγείας Μιχάλης Χρυσοχοΐδης. Στο νοσοκομείο βρίσκεται κατά πληροφορίες από την Αστυνομία και ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Οικονόμου.

Λόγω της αποπνικτικής ατμόσφαιρας που δημιουργήθηκε οι παίκτες και των δύο ομάδων πήγαν στα αποδυτήρια και αρκετή ώρα αργότερα αποφασίστηκε η οριστική διακοπή του αγώνα.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συναγερμός στις Αρχές: Έβαλαν φωτιά σε δημοτικό σχολείο και προκάλεσαν ζημιές σε εξωτερικούς χώρους

Βεγγαλικά σε περίπτερα: Ποια δικαιούνται να διατίθενται - Μπορούν να πωλούνται σε ανήλικους;

«Ω γλυκύ μου… κρέας»: Έρχεται νέα αύξηση στο χοιρινό – Στα ύψη το αρνί - Τρέχουν να προλάβουν την αργία της Πρωτομαγιάς οι καταναλωτές

Survivor 2024: Το... πολεμικό κλίμα και ο δεύτερος μονομάχος - Δείτε βίντεο

ΔΗΣΥ: Νούμερο ένα προτεραιότητα η συσπείρωση του κόμματος - Έκλεισε το κεφάλαιο για τις διαγραφές

Ελένη Φουρέιρα: Καίει καρδιές με το σέξι βίντεο στο Instagram



ΠτΔ για λιμάνι Λάρνακας: «Το Κράτος δεν μπορεί να εκβιάζεται από τον οποιοδήποτε»

ΠτΔ για λιμάνι Λάρνακας: «Το Κράτος δεν μπορεί να εκβιάζεται από τον οποιοδήποτε»

Επίσκεψη στο το φυλάκιο «Κομμόροτσος» στους Αγίους Τριμιθιάς, με σκοπό να δώσει τις ευχές του στους στρατιώτες ενόψει των εορτών του Πάσχα, πραγματοποίησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top