Άγριο φονικό στη Λεμεσό: Θα παραπεμφθεί για νοσηλεία ο 48χρονος που σκότωσε τον πατέρα του – Διερευνάται φόνος εκ προμελέτης
Άγριο το φονικό που εκτυλίχθηκε στη Λεμεσό τα ξημερώματα.
Πρόσθεσε, πως εάν έχει κάτι μαζί τους ή αν λάβει κάποια σχετική απόφαση θα είναι οι πρώτοι που θα το μάθουν.
ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: Ο επικείμενος ανασχηματισμός - Η αντίστροφη μέτρηση και η θέση των κομμάτων της συγκυβέρνησης
«Ακούτε για ανασχηματισμό και η συγκεκριμένη ερώτηση ήταν ότι για να προχωρήσω στον ανασχηματισμό πρέπει να συμπληρωθούν 18 μήνες. Διάβαζα κάποια σχόλια, είδα πολλές φωτογραφίες δικές σας στις εφημερίδες, να ξέρετε σας προσεγγίζω σαν συνεργάτες. Αν έχω κάτι μαζί σας ή αν κάποιο σκέφτομαι να είστε σίγουροι ότι θα είστε οι πρώτοι που θα ενημερωθείτε. Ούτε από εφημερίδες ούτε από κανέναν».
Πρόσθεσε: «Τη δουλειά σας πρέπει πρώτα εσείς να την αναδεικνύετε και συνεχίζουμε με ένα και μοναδικό στόχο: Να υλοποιήσουμε το πρόγραμμα διακυβέρνησης που υποσχεθήκαμε στον κυπριακό λαό. Όλα τα άλλα που γράφονται που λέγονται, που ψιθυρίζονται από κάποιους… εμείς είμαστε επικεντρωμένοι αποκλειστικά και μόνο να υλοποιήσουμε το πρόγραμμα διακυβέρνησής μας».
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις