ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σωρεία παραπόνων από καταναλωτές κατά τις αγορές την περίοδο των Χριστουγέννων - Τι εντόπισαν

Σωρεία παραπόνων από καταναλωτές κατά τις αγορές την περίοδο των Χριστουγέννων - Τι εντόπισαν

«Θερίζει» η ακρίβεια και τα παράπονα των καταναλωτών «γέμισαν» τη σακούλα του Άγιου Βασίλη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, οι περισσότερες καταγγελίες προς τον Κυπριακό Σύνδεσμο Καταναλωτών από πολίτες κατά την περίοδο των εορτών των Χριστουγέννων, αφορούν επιστροφές που δεν έγιναν δεκτές, τιμές πιο ακριβές από ότι έπρεπε να ήταν και απάτες μέσω διαδικτύου.

Μάλιστα, πηγές αναφέρουν ότι καταγράφηκε σημαντική αύξηση στα συγκεκριμένα παράπονα σε σύγκριση με την περσινή χρονιά.

Ετήσια αύξηση καταγράφεται και όσον αφορά τον αριθμό παραπόνων που υποβλήθηκαν μέσω τηλεφώνων αλλά και γραπτώς. Αυτό σημαίνει, ότι λόγω ακριβώς της ακρίβειας αλλά και των διαθέσιμων πληροφοριών για τις τιμές, οι καταναλωτές είναι πιο ευαίσθητοι στα θέματα αυτά και παράλληλα πιο ενημερωμένοι, τόσο για τις τιμές όσο και τα δικαιώματά τους.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:Σε εγρήγορση η Λευκωσία: Ενεργοποιήθηκαν κανάλια επικοινωνίας μετά τις απειλές του ηγέτη της Χεζμπολάχ στην Κύπρο

Σε εγρήγορση η Λευκωσία: Ενεργοποιήθηκαν κανάλια επικοινωνίας μετά τις απειλές του ηγέτη της Χεζμπολάχ στην Κύπρο

Κανάλια επικοινωνίας ενεργοποιήθηκαν μετά τις πρόσφατες αναφορές του ηγέτη της Χεζμπολάχ, Χασάν Νασράλα, που αφορούσαν την Κύπρο και οι τοποθετήσεις έχουν πλέον καταστεί κατά πολύ ηπιότερες, όπως ανέφεραν στο ΡΙΚ αρμόδιες πηγές. Παράλληλα, συνέχιζαν οι ίδιες πηγές, δημοσιεύματα μέσων που βρίσκονται κοντά στη Χεζμπολάχ, υποβαθμίζουν πια το θέμα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top