ΕΛΛΑΔΑ

Δραματικές εξελίξεις στο ΣΥΡΙΖΑ - Κασσελάκης: «Οι μάσκες έπεσαν, δεν πάμε σε εκλογές»

Δραματικές εξελίξεις στο ΣΥΡΙΖΑ - Κασσελάκης: «Οι μάσκες έπεσαν, δεν πάμε σε εκλογές»

Τέλος στο «θρίλερ» των εσωκομματικών εκλογών στο ΣΥΡΙΖΑ, με τον Στέφανο Κασσελάκη να δηλώνει «δεν πάμε σε εκλογές, πάμε μπροστά. Έπεσαν οι μάσκες».

Ο πρόεδρος του κόμματος βλέποντας ότι η πλειοψηφία των συνέδρων τασσόταν υπέρ της πρότασης Φάμελλου να μην στηθούν κάλπες και να επιβεβαιωθεί από το Συνέδριο η εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του Κασσελάκη, έσπευσε το βήμα και απέσυρε την εισήγησή του για προεδρικές εκλογές.

Από την πλευρά της, η Όλγα Γεροβασίλη παρεμβαίνοντας στις εργασίες του Συνεδρίου ζήτησε από τον κ. Κασσελάκη να αποσύρει την υποψηφιότητά του και έτσι να μην γίνουν εκλογές.

«Αγαπητέ Στέφανε, εγώ σήκωσα το γάντι που πέταξες. Εσύ το πέταξες. Αν θες εκλογές σε 10 μέρες, αντιλαμβάνεσαι τι έχεις πει. Κάντε μας μόνος σου να δούμε τι θα πάρεις» είπε χαρακτηριστικά η κ. Γεροβασίλη.

«Όλγα αν αποσύρεις την υποψηφιότητά σου δεν έχω ανάγκη να πάω σε εκλογές» απάντησε από την πλευρά του ο Στέφανος Κασσελάκης.

Η συναισθηματικά φορτισμένη ομιλία του Κασσελάκη
Είχε προηγηθεί η έντονη συναισθηματικά ομιλία του κ. Κασσελάκη, με τον ίδιο να επιμένει στο σενάριο των εκλογών.

«Μου ράγισε την καρδιά συντρόφισσα που μου ζήτησε να μην παμε σε εκλογές» είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ για να προσθέσει: «Έχετε χίλια δίκια να είστε κουρασμένοι, αλλά κάποιοι δεν σας άκουσαν. Να ανοίξουμε τα μάτια και να ψηφίσουμε με βάση την πραγματικότητα που έχουμε μπροστά μας» πρόσθεσε.

«Δεν μπορεί να παραμείνει η χώρα πάνω από ένα μήνα χωρίς αξιωματική αντιπολίτευση. Πάρτε το κόμμα στα χέρια σας» είπε απευθυνόμενος στους συνέδρους.

Στρέφοντας τα βέλη στους εσωκομματικούς του αντιπάλους είπε «κάποιοι θέλουν να λιώνω τα παπούτσια μου ανά τη χώρα και κάποιοι να κονταίνουν το κόμμα στα κανάλια. Επίδοξοι βασιλιάδες και βασίλισσες παίζουν σκάκι στις πλάτες σας».

Προηγουμένως...

Στέφανε, εσύ έριξες το γάντι», απάντησε η Όλγα Γεροβασίλη στην ομιλία Κασσελάκη, ανεβαίνοντας στο βήμα.

«Αν θέλετε να είναι αυτός ο ΣΥΡΙΖΑ… εντάξει. Στέφανε είπες "βρείτε μου αντίπαλο και πάμε". Αν το ανακαλέσεις, σταματάμε εδώ. Αλλιώς εγώ δεν θα παραβιάσω ποτέ το καταστατικό του κόμματος. Περιμένω… Λευκές επιταγές δεν υπάρχουν. Αγαπητέ Στέφανε, εγώ σήκωσα το γάντι που πέταξες. Αν θες εκλογές σε 10 ημέρες αντιλαμβάνεσαι τι έχεις πει. Κάντες μόνος σου να δούμε τι θα πάρεις» είπε.

«Δεν είστε σκάκι» απάντησε ο Κασσελάκης, απευθυνόμενος στους συνέδρους.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πέρασαν χειροπέδες σε δεσμοφύλακα: Τον έπιασαν με τις πιτζάμες του ενώ έφερε κουκούλα και γάντια

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Τραυματισμός 29χρονου: Καταζητείται ο 33χρονος συγκάτοικος του - Τον μαχαίρωσε έπειτα από λογομαχία

Πασχαλινό τραπέζι: «Καίει» το κρέας τις τσέπες των καταναλωτών – Πιο φθηνά από πέρσι τα αυγά και τα λαχανικά – Δείτε πίνακες

Δίκη για το Μάτι: Φυλάκιση από 111 έως 3 έτη στους 6 ενόχους - Εξαγοράσιμη η ποινή, αφέθηκαν ελεύθεροι

Εκλογές 2024: Αυτή είναι η κοινότητα με τους λιγότερους εκλογείς



Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Υπό κράτηση βρίσκονται από χθες Κυριακή επτά πρόσωπα για τα οποία υπάρχει μαρτυρία για την ενδεχόμενη εμπλοκή τους στην απόπειρα φόνου κατά 34χρονου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top