ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στην Αρμενία για διήμερη επίσημη επίσκεψη ο Κωνσταντίνος Κόμπος

Στην Αρμενία για διήμερη επίσημη επίσκεψη ο Κωνσταντίνος Κόμπος

Επίσημη επίσκεψη στην Αρμενία θα πραγματοποιήσει στις 6 και 7 Μαρτίου ο Υπουργός Εξωτερικών, Κωνσταντίνος Κόμπος, σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Εξωτερικών.

Όπως αναφέρεται, κατά την παραμονή του στην πρωτεύουσα Eρεβάν, ο κ. Κόμπος θα έχει κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον Αρμένιο Υπουργό Εξωτερικών, Ararat Mirzoyan. Θα ακολουθήσουν διευρυμένες συνομιλίες μεταξύ των αντιπροσωπειών των δύο Υπουργείων.

Σημειώνεται ότι στο επίκεντρο των συζητήσεων θα είναι οι διμερείς σχέσεις Κύπρου – Αρμενίας, οι εξελίξεις στο Κυπριακό, καθώς και η κατάσταση στο Ναγκόρνο-Καραμπάχ και οι ειρηνευτικές διαπραγματεύσεις Αρμενίας – Αζερμπαϊτζάν.

Προστίθεται ότι θα γίνει επίσης ανασκόπηση των σχέσεων Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΕ) – Αρμενίας και της κατάστασης στην Ουκρανία και τη Μέση Ανατολή.

Αναφέρεται ακόμη ότι ο Υπουργός Εξωτερικών, συνοδευόμενος από τον ομόλογό του, θα επισκεφθεί το Μνημείο της Αρμενικής Γενοκτονίας και θα καταθέσει, εκ μέρους της Κυπριακής Δημοκρατίας, στεφάνι αποτίοντας φόρο τιμής προς τα θύματα της γενοκτονίας.

Σημειώνεται, τέλος, ότι στο πλαίσιο της επίσκεψής του, ο Υπουργός Εξωτερικών θα γίνει δεκτός από τον Πρόεδρο της Αρμενίας, Vahagn Khachaturyan και τον Πρωθυπουργό της χώρας, Nikol Pashinyan, και θα συναντηθεί με τα μέλη της Διακοινοβουλευτικής Επιτροπής Συνεργασίας Κύπρου – Αρμενίας.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top