ΕΛΛΑΔΑ

Άγρια ληστεία 90χρονου από γυναίκες Ρομά στο Μεσολόγγι

Άγρια ληστεία 90χρονου από γυναίκες Ρομά στο Μεσολόγγι

Με πρωτοφανή βιαιότητα επιτέθηκε σε έναν ανυπεράσπιστο ηλικιωμένο που επέβαινε στο αυτοκίνητό του σε περιοχή του Μεσολογγίου για να τον ληστέψει μια 33χρονη Ρομά, την ώρα που μια 23χρονη συνεργός της φύλαγε τσίλιες για να την ειδοποιήσει αν τυχόν περνούσε κάποιος και αντιλαμβανόταν τι συνέβαινε.

Η αδίστακτη δράστιδα άνοιξε ξαφνικά την πόρτα του οχήματος του 90χρονου και άρχισε να τον χτυπά με τα χέρια της, ενώ ταυτόχρονα έψαχνε τις τσέπες του παντελονιού του τρομοκρατημένου άνδρα και άρπαζε 90 ευρώ. Ο ηλικιωμένος προσπάθησε να βγάλει το κινητό του τηλέφωνο και να καλέσει την Αστυνομία, όμως η λησταρχίνα του το άρπαξε και το έσπασε.

Αμέσως μετά, οι δυο γυναίκες το έβαλαν στα πόδια προσπαθώντας να διαφύγουν, όμως εντοπίστηκαν λίγη ώρα αργότερα από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., συνελήφθησαν και προσήχθησαν στην Ασφάλεια, όπου βρέθηκε πάνω τους μέρος των κλεμμένων χρημάτων που αποδόθηκαν στον 90χρονο. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία κατά συναυτουργία και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου.

Λήστεψε ηλικιωμένο στην Ηλεία

Μέρα- μεσημέρι επιτέθηκε ένας Ρομά σε έναν ηλικιωμένο σε περιοχή του Δήμου Πηνειού στην Ηλεία, τον χτύπησε και άρπαξε το ρολόι που φορούσε και 200 ευρώ από την τσέπη του. Κατά την έρευνα που διενεργήθηκε από τους αστυνομικούς του τοπικού τμήματος, ταυτοποιήθηκαν τα πλήρη στοιχεία του δράστη της ληστείας, που έγινε την Τετάρτη, με αποτέλεσμα να συλληφθεί την Πέμπτη από αστυνομικούς της Ομάδας Ελέγχων Παραβατικότητας Ευαίσθητων Κοινωνικών Ομάδων Ηλείας και να οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αμαλιάδας, που άσκησε σε βάρος του δίωξη κακουργηματικού χαρακτήρα για ληστεία.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην άσφαλτο - Έχασε τη ζωή του ο Πολύκαρπος Μιχαήλ από την Κοκκινοτριμιθιά

Πάσχα στο σπίτι του θα κάνει ο παππούς Χρύσανθος - Αφέθηκε ελεύθερος ο 82χρονος

Καταγγελία για απαγωγή και κακοποίηση Σύρου - «Η αστυνομία δεν ενήργησε άμεσα» - Δείτε φωτογραφίες

Μονή Αββακούμ: Επανέρχονται οι δικηγόροι των μοναχών - Τι ζητούν από τον Μητροπολίτη Ησαΐα

Νηστεία: Ποιες τροφές μπορούμε να φάμε την Μεγάλη Εβδομάδα - Προτάσεις γευμάτων



Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Την εξέλιξη των 88 δράσεων που ανακοίνωσε στις αρχές του χρόνου για το 2024 ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδούλιδης, εξέτασε σε ειδική συνεδρίασή του το Υπουργικό Συμβούλιο, το απόγευμα της Δευτέρας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top