ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παρίστανε τον ιερέα στην Λάρνακα και πωλούσε εδέσματα για υποτιθέμενη ανέγερση σχολείου στη Λεμεσό

Παρίστανε τον ιερέα στην Λάρνακα και πωλούσε εδέσματα για υποτιθέμενη ανέγερση σχολείου στη Λεμεσό

Άνδρας ντύθηκε ιερέας και με συνεπιβάτη γυναίκα με ξανθά μαλλιά, πωλεί γλυκά και εδέσματα, για υποτιθέμενη ανέγερση ειδικού σχολείου στο Καλό Χωριό Λεμεσού.

Σύμφωνα με τον «Φιλελεύθερο», ο εν λόγω άνδρας ντυμένος ιερέας και προφασιζόμενος ότι ανήκει στην Ιερά Μητρόπολη Λεμεσού, πουλάει διάφορα γλυκά για τις ανάγκες ανέγερσης σχολείου παιδιών με ειδικές ανάγκες στην κοινότητα του Καλού Χωριού Λεμεσού. Οι πολίτες διερωτήθηκαν τι γυρεύει ένας ιερέας από τη Λεμεσό σε συνοικίες της Λάρνακας, πράγμα που τους κίνησε τις υποψίες.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει ο «Φιλελεύθερος», ο εν λόγω άνδρας ντυμένος ιερέας γυρνάει από γειτονιά σε γειτονιά, καλώντας τους πολίτες να αγοράσουν γλυκά, αφού όπως τους λέει, πρόκειται για καλό σκοπό.

Ο Πρωτοσύγκελος της Ιεράς Μητροπόλεως Λεμεσού, Αρχιμανδρίτης Ισαάκ, επιβεβαίωσε τα όσα καταγγέλλουν οι πολίτες στον «Φιλελεύθερο», επισημαίνοντας ότι μόλις σήμερα λήφθηκε παρόμοια καταγγελία και στα γραφεία της Μητρόπολης.

Ο Αρχιμανδρίτης Ισαάκ ανέφερε ότι η Μητρόπολη Λεμεσού δεν διεξάγει έρανο ούτε έχει δώσει έγκριση για πώληση εδεσμάτων ή άλλων αντικειμένων για ανέγερση σχολείου στο Καλό Χωρίο Λεμεσού. Μας υπέδειξε ακόμη ότι κανένας από τους ιερείς της εκκλησίας της Μητρόπολης Λεμεσού δεν προβαίνει σε τέτοιες ενέργειες, τονίζοντας ότι ενδεχομένως για πρόκειται για απάτη.

«Δεν έχει καμία σχέση με τη Μητρόπολη μας ο εν λόγω άντρας και ούτε με την Ορθόδοξη Εκκλησία. Φαίνεται ότι ο συγκεκριμένος ντύνεται ιερέας με σκοπό να εξαπάτα πιστούς και πολίτες», υποστήριξε ο Αρχιμανδρίτης Ισαάκ, καλώντας την ίδια ώρα τον κόσμο να είναι ιδιαίτερα προσεκτικός.

Επίσης, υπογράμμισε ότι για οποιεσδήποτε πωλήσεις ή ενέργειες για βοήθεια κόσμου ή για άλλο καλό σκοπό, πρέπει να εξασφαλιστεί σχετική άδεια από την Ιερά Μητρόπολη Λεμεσού.

Όπως ανέφερε ο κοινοτάρχης του Καλού Χωριού Λεμεσού, κ. Παναγιώτης Χρίστου, στην κοινότητά του δεν ανεγείρεται κανένα ειδικό σχολείο ούτε υπάρχει κάποια άλλη παρόμοια ανάπτυξη στην περιοχή.

ΠΗΓΗ: Φιλελεύθερος

 

 

Ειδήσεις σήμερα:Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

«Είμαι σε επαφή μαζί της και ο ίδιος προσωπικά, αλλά και με κάποια κράτη μέλη της ΕΕ, και εκτός της ΕΕ, όπως με Μόνιμα Μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ, για να δούμε πώς μπορούν να δημιουργηθούν οι προοπτικές για επανέναρξη των συνομιλιών», είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top