Μέση Ανατολή: Δεν υπάρχει πρόοδος στις συνομιλίες για νέα εκεχειρία, λέει η Χαμάς

Μέση Ανατολή: Δεν υπάρχει πρόοδος στις συνομιλίες για νέα εκεχειρία, λέει η Χαμάς

Αξιωματούχος της Χαμάς δήλωσε σήμερα στο Reuters ότι δεν έχει σημειωθεί πρόοδος στον νέο γύρο συνομιλιών για κατάπαυση του πυρός στη Γάζα, που διεξάγεται στο Κάιρο με τη συμμετοχή αποστολών από το Ισραήλ, το Κατάρ και τις ΗΠΑ.

«Δεν υπάρχει καμία αλλαγή στη θέση που αφορά την κατοχή και κατά συνέπεια, δεν υπάρχει τίποτα καινούργιο στις συνομιλίες στο Κάιρο», δήλωσε στο Reuters ο αξιωματούχος της Χαμάς, που ζήτησε να μην κατονομαστεί. «Δεν υπάρχει ακόμα πρόοδος».

Νωρίτερα σήμερα, αιγυπτιακή πηγή στο τηλεοπτικό δίκτυο Αλ Καχέρα, το οποίο θεωρείται πως έχει δεσμούς με τις υπηρεσίες πληροφοριών, δήλωσε ότι σημειώθηκε πρόοδος στις έμμεσες διαπραγματεύσεις στο Κάιρο για ανακωχή στη Λωρίδα της Γάζας, μετά την επίτευξη συμφωνίας μεταξύ των εμπλεκόμενων πλευρών στα υπό συζήτηση θέματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Παρά τις δυσκολίες παραμένουμε προσηλωμένοι για επανένωση της Κύπρου

ΠτΔ: Παρά τις δυσκολίες παραμένουμε προσηλωμένοι για επανένωση της Κύπρου

Παρά τις δυσκολίες και την αδιάλλακτη τουρκική στάση, παραμένουμε προσηλωμένοι και θα πράξουμε ό,τι είναι δυνατόν στη μεγάλη προσπάθεια για επανένωση της Κύπρου, δήλωσε το Σάββατο, ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης, στον χαιρετισμό του στην εκδήλωση «Your Europe, Your Future: A dialogue with Youth», με την ευκαιρία της Ημέρας της Ευρώπης, που πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Αριστείας CYENS.

BEST OF TOTHEMAONLINE