ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Προετοιμαστείτε Έρχονται βροχές σε αρκετές περιοχές

Προετοιμαστείτε Έρχονται βροχές σε αρκετές περιοχές

Βροχές ή και καταιγίδες αναμένονται σύμφωνα με την μετεωρολογική υπηρεσία, ενώ φαίνεται ο καιρός να φτιάχνει από την Πέμπτη 24/9 και έπειτα. Ωστόσο δεν αποκλείονται και άλλες βροχοπτώσεις μέσα στο Σαββατοκύριακο

Aναλυτικά η πρόβλεψη για τον καιρό: 

Ασθενής χαμηλή πίεση και αστάθεια επηρεάζουν την περιοχή.

Σήμερα ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος, ενώ παροδικά αυξημένες νεφώσεις είναι δυνατό να δώσουν μεμονωμένη βροχή κυρίως στα βόρεια και δυτικά παράλια. Από το μεσημέρι και μετά, νεφώσεις που θα αναπτύσσονται αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές ή και καταιγίδα στα βόρεια, στα ορεινά και σε περιοχές του εσωτερικού.

Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί, ασθενείς 3 μποφόρ για να καταστούν σταδιακά μέχρι το απόγευμα νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 34 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 32 στα ανατολικά και νότια παράλια, στους 31 στα υπόλοιπα παράλια και στους 26 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι γενικά κυρίως αίθριος, ωστόσο κατά τις αυγινές ώρες ενδέχεται να σχηματιστεί χαμηλή νέφωση ή και αραιή ομίχλη. Οι άνεμοι θα καταστούν σταδιακά βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και στα βόρεια παράλια μέχρι νοτιοανατολικοί, ασθενείς 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 19 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 21 στα παράλια και στους 14 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Πέμπτη, την Παρασκευή και το Σάββατο ο καιρός θα είναι γενικά κυρίως αίθριος, ωστόσο νεφώσεις που θα αναπτύσσονται από το μεσημέρι ενδέχεται να δώσουν μεμονωμένη βροχή ενώ δεν αποκλείεται και καταιγίδα, κυρίως στα ορεινά.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά μικρή πτώση.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top