ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Λήστεψαν τουρίστα ενώ έπινε τον καφέ του στη Λάρνακα!

Λήστεψαν τουρίστα ενώ έπινε τον καφέ του στη Λάρνακα!

Έφθασαν στη Κύπρο για σωρεία ληστειών δυο πρόσωπα 46 και 53 ετών. Θύμα των δυο έπεσε 77χρονος τουρίστας, ο οποίος έπινε τον καφέ του σε καφετέρια στη Λάρνακα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία καταγγέλθηκε στο ΤΑΕ Λάρνακας από 77χρονο μόνιμο κάτοικο εξωτερικού, ο οποίος βρίσκεται για διακοπές στην Κύπρο, ότι την Τρίτη, 22/09,  γύρω στις 10 πρωί, ενώ βρισκόταν σε καφετέρια στη λεωφόρου Μακαρίου στη Λάρνακα, άγνωστο πρόσωπο, του επιτέθηκε και χρησιμοποιώντας βία τον έσπρωξε με τα χέρια του, με αποτέλεσμα να πέσει στο έδαφος.

Σύμφωνα με την καταγγελία το άγνωστο πρόσωπο έκλεψε από τον 77χρονο μια ρούχινη τσάντα μαύρου χρώματος, η οποία περιείχε διάφορα προσωπικά του αντικείμενα. Στη συνέχεια επιβιβάστηκε σε μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού την οποία οδηγούσε άλλο πρόσωπο και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Ο 77χρονος επισκέφθηκε το Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου αφού εξετάστηκε από γιατρούς διαπιστώθηκε ότι υπέστη εκδορές και μώλωπες σε διάφορα μέρη του σώματός του. Ο άνδρας αφού έτυχε των πρώτων βοηθειών απολύθηκε.

Μετά από συντονισμένες ενέργειες της Αστυνομίας, διαπιστώθηκε ότι η μοτοσικλέτα είχε ενοικιαστεί από συγκεκριμένα άτομα τα οποία εντοπίστηκαν και οδηγήθηκαν στα γραφεία του ΤΑΕ Λάρνακας για ανάκριση.

Πρόκειται για 46χρονο και 53χρονο, οι οποίοι αφίχθηκαν στην Κύπρο πριν από μερικές ημέρες. Από εξετάσεις που ακολούθησαν οι δύο άνδρες  παρέδωσαν τελικά στην Αστυνομία μια τσάντα που είχε κλαπεί από διαμέρισμα, ενώ εντοπίστηκε και η μοτοσικλέτα που χρησιμοποιούσαν.

Κατά την ανάκριση τους οι δύο άνδρες παραδέχθηκαν τη διάπραξη άλλων τριών υποθέσεων κλοπών από αυτοκίνητα και κλοπής από πρόσωπο.

Εναντίον των δύο εκδόθηκαν δικαστικά εντάλματα και συνελήφθησαν για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πρόκληση πυρκαγιών: Πως να προστατεύσουμε τα δάση μας – Οι επιπτώσεις, οι δυσκολίες και ο σεβασμός που πρέπει να δείχνουμε

Σύλληψη 18χρονου στη Λεμεσό: Αυτά βρήκε στην κατοχή του ΥΚΑΝ – Δείτε φωτογραφίες

Πυρκαγιά στην Πάφο: Εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης εναντίον προσώπου – Φαίνεται να έριχνε πυροτεχνήματα

Συνέρχεται το Εθνικό συμβούλιο την Παρασκευή - Έπιασαν τόπο οι πιέσεις της αντιπολίτευσης

Kim Kardashian: Η παράξενη απαίτηση από τους βοηθούς της, για να πιει καφέ το πρωί

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν



LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top