ΕΛΛΑΔΑ

Πνίγηκε για να σώσει τις φίλες του -Συγκλονιστικές αποκαλύψεις για την τραγωδία στην Πάτρα

Πνίγηκε για να σώσει τις φίλες του -Συγκλονιστικές αποκαλύψεις για την τραγωδία στην Πάτρα

Στο πένθος έχει βυθιστεί ολόκληρη η Πάτρα μετά τον τραγικό θάνατο των τριών φοιτητών προχθές στο παλιό λιμάνι της πόλης.

Σε κλίμα οδύνης τελέστηκαν χθες οι κηδείες των δύο παιδιών του 21χρονου Αλέξη Ανδρέα και της 23χρονης Ρεγγίνας Ζαπάντη στις οποίες έδωσε το παρών πλήθος κόσμου.

Στο μεταξύ οι αποκαλύψεις που έρχονται στο φως είναι συγκλονιστικές. «Μην μου ζητάτε συγγνώμη. Ήταν θέλημα Θεού να φύγει. Προσπάθησε να σώσει τα δύο παιδιά που ήσαν πίσω. Και "έφυγε" μαζί τους. Μην μου ζητάτε συγγνώμη. Θέλω να σας γνωρίσω. Είστε και δικά μου παιδιά», έλεγε με αναφιλητά ο πατέρας του Αλέξη Αντρέα, αποχαιρετώντας τον γιο του και αποκαλύπτοντας ότι ο 21χρονος φοιτητής της Γεωπονικής θυσιάστηκε στην προσπάθειά του να σώσει τις δύο φίλες του.

Όσον αφορά στον οδηγό του μοιραίου αυτοκινήτου, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι ακόμα σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και μέχρι στιγμής δεν έχει δώσει κατάθεση στους αξιωματικούς του λιμενικού που έχουν αναλάβει την υπόθεση. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, εκτιμάται ότι μέσα στις επόμενες ημέρες τόσο ο οδηγός όσο και οι άλλοι δύο νέοι που διασώθηκαν θα είναι σε θέση να μιλήσουν.

Οι λιμενικοί, στο πλαίσιο των ερευνών τους αναζήτησαν οπτικό υλικό από την κάμερα που υπάρχει έξω από τα κρατητήρια του Λιμενικού που στεγάζονται στο παλιό λιμάνι, οι εικόνες όμως που έχει καταγράψει δεν βοηθούν στην πρόοδο των ερευνών.

Όσον αφορά στο πόρισμα των ειδικών πραγματογνωμόνων που θα ρίξει φως στα αίτια που οδήγησαν στην πτώση του αυτοκινήτου στο λιμάνι, αυτό θα παραδοθεί σε περίπου ένα μήνα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ζήτησαν να έχουν ικανό χρόνο στην διάθεσή τους, ώστε να εξετάσουν με κάθε λεπτομέρεια τα στοιχεία που θα συλλέξουν και ταυτόχρονα να αξιολογήσουν τυχόν νέα ευρήματα, που θα προκύψουν κατά την διάρκεια των ερευνών.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Στις φλόγες οχήματα στο Τραχώνι – Καταστράφηκαν ολοσχερώς τα περισσότερα – Αποκλείστηκε η σκηνή

Γιώργος Θεοφάνους: «Έχω ξεκάθαρες μνήμες, ακόμα και τώρα όταν οδηγώ και ακούω βροντές, παρκάρω και κλείνω τα αυτιά μου»

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Νέα εξέλιξη - Χειροπέδες σε άλλα δύο πρόσωπα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Νέα εξέλιξη - Χειροπέδες σε άλλα δύο πρόσωπα

Στη σύλληψη άλλων δύο προσώπων προχώρησαν οι Αρχές, αναφορικά με την απόπειρα φόνου που έλαβε στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top