ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ανδριάνα Νικολάου: «Νιώθω μια ξαλάφρωση μια ηθική ικανοποίηση» - Η τοποθέτηση της για διορισμό Γενικού Εισαγγελέα

Ανδριάνα Νικολάου: «Νιώθω μια ξαλάφρωση μια ηθική ικανοποίηση» - Η τοποθέτηση της για διορισμό Γενικού Εισαγγελέα

Η απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου για διορισμό δύο ανεξάρτητων ποινικών ανακριτών για την υπόθεση του Θανάση Νικολάου, θα παίξει καθοριστικό ρόλο στις εξελίξεις.

Ευχαριστημένη με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, είναι η κ.Ανδριάνα Νικολάου, μητέρα του Θανάση η οποία μιλώντας στην εκπομπή «Alpha Kαλημέρα» ανέφερε: «Να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο που πήρε αυτή την πρωτοβουλία κάτι που δεν έκανε κανένας προηγούμενος».

Εν συνεχεία αναφέρθηκε στον πολύχρονο αγώνα της για να διαφανεί η αλήθεια για το γιο της αναφέροντας:

«Βιάστηκαν να κάνουν την κηδεία και να θάψουν την αλήθεια μέσα στο χώμα πριν τις 24ώρες. Κάτι που δεν επέτρεψε να εμφανιστούν τα χτυπήματα στο στόμα που δέχθηκε σύμφωνα με τους εμπειρογνώμονες».

Όσον αφορά την απόφαση του Υπουργικού και της θανατικής ανακρίτριας , η κ.Ανδριάνα Νικολάου μίλησε από καρδιάς λέγοντας ότι : «Νιώθω μια ξαλάφρωση μια ηθική ικανοποίηση, διότι αυτό που πάλευα τόσα χρόνια, απέδειξα ότι είχα δίκαιο πρώτα από όλα και το άλλο, το έβγαλα από το στίγμα της αυτοχειρίας που το είχαν θέσει για να γλιτώσουν κάποιους. Διότι είχαν κάποιο λόγο, δεν είναι δυνατόν να είναι όλοι βλάκες ή όλοι τυφλοί και δεν είδαν το άθικτό σώμα κάτω από τόσο ύψος».

Τέλος εξέφρασε την άποψη της για τον διορισμό Γενικού Εισαγγελέα στην Κυπριακή Δημοκρατία, αναφέροντας «Πιστεύω τον γενικό εισαγγελέα πρέπει να τον εκλέγει ο λαός όπως τον Πρόεδρο».

 Δείτε εδώ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Συγκρατημένη αισιοδοξία για την φωτιά - Tο πρωί στην μάχη τα εναέρια μέσα

Συγκρατημένη αισιοδοξία για την φωτιά - Tο πρωί στην μάχη τα εναέρια μέσα

Στο πεδίο της πυρκαγιάς, στην επαρχία Πάφου, βρίσκεται ο Υπουργός Δικαιοσύνης Μάριος Χαρτσιώτης, ο οποίος δήλωσε γύρω στις 23:00 ότι η κατάσταση είναι καλύτερη σε σχέση με το απόγευμα. Οι επίγειες δυνάμεις θα εργάζονται καθόλη τη διάρκεια της νύχτας, ενώ νωρίς το πρωί θα επιχειρήσουν τα εναέρια μέσα για υποστήριξη. Για τους πυρόπληκτους που έχουν ανάγκη, έγιναν διευθετήσεις ώστε να μεταφερθούν σε ξενοδοχείο στην Πάφο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top