ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βροχές και σκόνη στο καιρικό «μενού» - Αγγίζει τους 38 βαθμούς η θερμοκρασία σε αυτές τις περιοχές

Βροχές και σκόνη στο καιρικό «μενού» - Αγγίζει τους 38 βαθμούς η θερμοκρασία σε αυτές τις περιοχές

Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή. Στην ατμόσφαιρα θα αιωρείται κατά διαστήματα σκόνη μέχρι και την Παρασκευή, οι συγκεντρώσεις της οποίας παροδικά ενδέχεται να είναι αυξημένες.

Απόψε, ο καιρός θα παραμείνει κυρίως αίθριος, ενώ οι αυξημένες ψηλές νεφώσεις, θα συνεχίσουν να παρατηρούνται. Αργότερα και κατά τις αυγινές ώρες, σε περιοχές του εσωτερικού, στα νοτιοανατολικά και στα ανατολικά, ενδέχεται να σχηματιστεί αραιή ομίχλη ή ομίχλη ή και χαμηλή νέφωση. Οι άνεμοι αρχικά θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ, για να καταστούν σταδιακά καταβατικοί, ασθενείς, 3 Μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα κατέλθει γύρω στους 20 βαθμούς στο εσωτερικό και στα παράλια και γύρω στους 17 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ κατά διαστήματα θα παρατηρούνται αυξημένες ψηλές αλλά και μέσες νεφώσεις, οι οποίες δεν αποκλείεται να δώσουν μεμονωμένη ασθενή βροχή στα ορεινά. Παροδικά, κυρίως οι δυτικές και οι νότιες παράλιες περιοχές, ενδέχεται κατά τόπους να επηρεαστούν από αραιή ομίχλη ή ομίχλη ή και χαμηλή νέφωση. Οι άνεμοι αρχικά θα πνέουν νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί και τοπικά μεταβλητοί, ασθενείς, 3 Μποφόρ, για να καταστούν σταδιακά νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι και παροδικά μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 38 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 29 στα δυτικά παράλια, στους 31 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 28 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το βράδυ, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος ενώ κατά διαστήματα θα παρατηρούνται αυξημένες ψηλές αλλά και μέσες νεφώσεις. Τοπικά ενδέχεται να σχηματιστεί αραιή ομίχλη ή ομίχλη ή και χαμηλή νέφωση. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί ασθενείς, 3 μποφόρ, και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη.

Την Πέμπτη, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ κατά διαστήματα θα παρατηρούνται αυξημένες ψηλές αλλά και μέσες νεφώσεις, οι οποίες δεν αποκλείεται να δώσουν μεμονωμένη ασθενή βροχή στα ορεινά. Η θερμοκρασία αναμένεται να σημειώσει σταδιακά πτώση, για να βρεθεί έτσι, κοντά και λίγο πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές της εποχής.

Την Παρασκευή, ο καιρός θα να είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο τοπικά αυξημένες νεφώσεις που θα παρατηρούνται παροδικά, ενδέχεται να δώσουν μεμονωμένη βροχή σε περιοχές στα ορεινά, στα νοτιοανατολικά, στα ανατολικά αλλά και στα βόρεια. Η θερμοκρασία μέχρι την Παρασκευή, αναμένεται να σημειώσει σταδιακά πτώση, για να βρεθεί έτσι, κοντά και λίγο πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές της εποχής.

Το Σάββατο, ο καιρός αρχικά θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο, νεφώσεις που θα αναπτύσσονται κατά τις μεσημβρινές ώρες και μετά, αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές, ιδιαίτερα στα ορεινά, αλλά και σε περιοχές στο εσωτερικό και στα ανατολικά. Η θερμοκρασία  θα παραμείνει στα ίδια επίπεδα, για να βρεθεί έτσι, κοντά και λίγο πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές της εποχής.

Η θερμοκρασία  θα παραμείνει στα ίδια επίπεδα, για να βρεθεί έτσι, κοντά και λίγο πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές της εποχής.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Νέα κίτρινη προειδοποίηση: Τους 42 θα φτάσει την Τρίτη ο υδράργυρος - Πότε τίθεται σε ισχύ

Δεύτερη πυρκαγιά στην επ. Λευκωσίας - Στην μάχη τρία πτητικά μέσα

Γεν. Εισαγγελέας: Αναμένει στωικά την απόφαση του Δικαστηρίου για τον Ελεγκτή

Θλίψη στην Κυπριακή κοινωνία: Πέθανε ο γνωστός δημοσιογράφος Χριστάκης Αριστείδου

Θα μπουν τελικά χρονοδιακόπτες σε φώτα τροχαίας; Ποια η απόφαση του Υπουργείου Μεταφορών

E-kalathi: Σε αυτή την εταιρεία κατακυρώθηκε η προσφορά - Πότε θα «πέσουν» οι υπογραφές και πότε θα λειτουργήσει



Ευρωεκλογές: Οι αναποφάσιστοι το μεγάλο δέλεαρ - Στην τελική κούρσα τα κόμματα

Ευρωεκλογές: Οι αναποφάσιστοι το μεγάλο δέλεαρ - Στην τελική κούρσα τα κόμματα

Βρισκόμαστε στην τελική στροφή πριν από τις διπλές εκλογές της Κυριακής 9 Ιουνίου και αυτό το οποίο προβληματίζει τις πολιτικές δυνάμεις είναι οι αναποφάσιστοι, οι οποίοι δεν ξέρουν ποιο κόμμα θα ψηφίσουν ή αν θα πάνε στις κάλπες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top