ΔΙΕΘΝΗ

Οργή στην Ινδία για 17χρονο που σκότωσε με την Porsche του πατέρα του δύο ανθρώπους και τον τιμώρησαν με μια έκθεση 300 λέξεων

Οργή στην Ινδία για 17χρονο που σκότωσε με την Porsche του πατέρα του δύο ανθρώπους και τον τιμώρησαν με μια έκθεση 300 λέξεων

Ένας 17χρονος οδηγός σκότωσε σε τροχαίο δυστύχημα δύο ανθρώπους στην Ινδία. Ο νεαρός που προκάλεσε το τροχαίο οδηγούσε την Porsche του επιχειρηματία -εργολάβου- πατέρα του. Αυτό που προκάλεσε την οργή του κόσμου ήταν πως του επιβλήθηκε ως τιμωρία να γράψει μια έκθεση 300 λέξεων.

Ο νεαρός οδηγός έχασε τον έλεγχο του πολυτελούς αυτοκινήτου και συγκρούστηκε με ένα ποδήλατο, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν δύο άνθρωποι το βράδυ του Σαββάτου, όπως μεταδίδει το indiatoday. Οι διερχόμενοι τον ακινητοποίησαν και τον ξυλοκόπησαν, έως ότου φτάσουν οι αστυνομικοί. Ωστόσο, ο ανήλικος βγήκε με εγγύηση, σύμφωνα με το περιφερειακό δικαστήριο, 14 ώρες μετά την κράτησή του. Σύμφωνα με την αστυνομία, η εγγύηση χορηγήθηκε, καθώς το δικαστήριο έκρινε ότι το έγκλημα που διέπραξε ο ανήλικος δεν ήταν σοβαρό.

Ο μόνος όρος που του επιβλήθηκε για να παραμείνει ελεύθερος ήταν να κάνει κοινωνική εργασία για 15 ημέρες και να γράψει έκθεση 300 λέξεων «για την επίδραση των τροχαίων ατυχημάτων και την αποφυγή τους».

Την Τρίτη αστυνομικοί συνέλαβαν τον πατέρα του 17χρονου, επειδή είχε δώσει το αυτοκίνητο στον ανήλικο, ο οποίος μάλιστα δεν είχε άδεια οδήγησης.

 Δείτε το βίντεο:

Οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει την υπόθεση ζητούν ο ανήλικος να οδηγηθεί εκ νέου στο δικαστήριο ως ενήλικος, με εκπρόσωπο της αστυνομίας να δηλώνει: «Όποιος βοήθησε τον κατηγορούμενο πρέπει να τιμωρηθεί αυστηρά. Οι ένοχοι θα τιμωρηθούν ανεξαρτήτως της οικονομικής κατάστασής τους».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Υπουργός Δικαιοσύνης από το συντονιστικό κέντρο - «Οριετήθηκε η πυρκαγιά στην περιοχή Φαρμακά»

Υπουργός Δικαιοσύνης από το συντονιστικό κέντρο - «Οριετήθηκε η πυρκαγιά στην περιοχή Φαρμακά»

Η πυρκαγιά στην περιοχή του Φαρμακά έχει οριοθετηθεί, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Υπουργός Δικαιοσύνης Δημόσιας Τάξης Μάριος Χαρτσιώτης, εκφράζοντας αισιοδοξία πως με την ενεργοποίηση των πτητικών μέσων με το πρώτο φως της ημέρας η πυρκαγιά θα τεθεί υπό έλεγχο μέχρι το μεσημέρι.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top