Κρήτη: Μυστήριο με τον θάνατο 20χρονου ναυαγοσώστη - Κρατούνται πέντε άτομα

Κρήτη: Μυστήριο με τον θάνατο 20χρονου ναυαγοσώστη - Κρατούνται πέντε άτομα

Συναγερμός έχει σημάνει στις αστυνομικές αρχές της Κρήτης για τον θάνατο ενός νεαρού ναυαγοσώστη 20 ετών αλβανικής καταγωγής ο οποίος μετά από έναν διαπληκτισμό, ένιωσε αδιαθεσία, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.

Οι αστυνομικοί ερευνούν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε τη ζωή του ο άνδρας καθώς υπάρχουν πληροφορίες ότι πριν καταρρεύσει είχε προηγηθεί ένας έντονος διαπληκτισμός μεταξύ αυτού και δύο Ελλήνων 24 ετών. Το περιστατικό έλαβε χώρα στις Καλύβες Αποκορώνου με τον νεαρό να αισθάνεται αδιαθεσία μετά το επεισόδιο και, εν τέλει, να καταλήγει.

Αστυνομικές πηγές, μιλώνας στο protothema.gr, ανέφεραν πως, σύμφωνα με αναφορές, στο σημείο που έγινε ο καβγάς βρίσκονταν και τρεις άνδρες από τη Γεωργία, τη Βουλγαρία και τη Ρουμανία χωρίς ακόμα να έχει αποσαφηνιστεί ποιος ήταν ο ακριβής ρόλος τους στα όσα συνέβησαν.

Κατά τις ίδιες πηγές τα πέντε άτομα που έχουν μπει στο μικροσκόπιο των αρχών κρατούνται για τις σωματικές βλάβες που προκλήθηκαν από τον καβγά ενώ ανάλογα με τα πορίσματα της νεκροψίας-νεκροτομής δεν αποκλείεται να κατηγορηθούν για ανθρωποκτονία.

«Ακόμα δεν έχει ξεκαθαριστεί τι ακριβώς έχει συμβεί. Η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη προκειμένου να διαπιστωθεί τι έκανε το καθένα από τα πέντε άτομα που φέρονται να συμμετείχαν με κάποιον τρόπο στο περιστατικό» σημείωσαν χαρακτηριστικά.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Ανέπεμψε έξι νόμους - Ζήτησε από τη Βουλή μικρές αλλαγές για πολλαπλές συντάξεις

ΠτΔ: Ανέπεμψε έξι νόμους - Ζήτησε από τη Βουλή μικρές αλλαγές για πολλαπλές συντάξεις

Υπέρ των Νόμων που ψήφισε η Βουλή για τη ρύθμιση των πολλαπλών συντάξεων κρατικών αξιωματούχων τάσσεται επί της αρχής ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης. Ωστόσο, στη βάση υποδείξεων της Νομικής Υπηρεσίας, ζητεί από τη Βουλή να προβεί σε μικρές αλλαγές, ώστε να ξεπεραστούν ζητήματα που αφορούν τη συνταγματικότητα ή τη δυνατότητα εφαρμογής τους, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE