Πρώτη αντίδραση Κυβέρνησης για απόλυση Οδυσσέα - «Όλοι πρέπει να δίνουμε μάχη κατά της διαφθοράς»

Πρώτη αντίδραση Κυβέρνησης για απόλυση Οδυσσέα - «Όλοι πρέπει να δίνουμε μάχη κατά της διαφθοράς»

Για την ομόφωνη απόφαση του Ανώτατου Συνταγματικού Δικαστηρίου για παύση του Οδυσσέα Μιχαηλίδη από Γενικό Ελεγκτή της Δημοκρατίας μίλησε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

Μιλώντας στην εκπομπή του ΣΙΓΜΑ «Μεσημέρι και Κάτι», ο κ. Λετυμπιώτης ανέφερε ότι ο Προέδρος της Δημοκρατίας σεβόταν και σέβεται τον θεσμό και το έργο της Ελεγκτικής Υπηρεσίας.

Μετά και την επίσημη πλέον ανακοίνωση της απόφασης, «είναι με απόλυτο σεβασμό στις αποφάσεις της Δικαιοσύνης αλλά και στην δεδομένη ανεξαρτησία της, θα ακολουθηθούν όλες οι νενομισμένες διαδικασίες όπως προβλέπει το σύνταγμα της Δημοκρατίας. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είναι ο θεματοφύλακας του Κυπριακού Συντάγματος».

Δείτε όσα ανέφερε στο πιο κάτω απόσπασμα:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στρατηγική αναβάθμιση με μετρήσιμα έργα, η νέα ατζέντα Κύπρου και ΗΑΕ

Στρατηγική αναβάθμιση με μετρήσιμα έργα, η νέα ατζέντα Κύπρου και ΗΑΕ

Μόνο συμβολική δεν είναι η πρώτη επίσημη επίσκεψη του Προέδρου των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων Sheikh Mohamed bin Zayed Al Nahyan στην Κυπριακή Δημοκρατία.

BEST OF TOTHEMAONLINE