Από σήμερα το πλαφόν στο νερό - Ποια η ανώτατη τιμή - Σε ποιους χώρους επιβάλλεται

Από σήμερα το πλαφόν στο νερό - Ποια η ανώτατη τιμή - Σε ποιους χώρους επιβάλλεται

Από σήμερα τίθεται σε ισχύ το πλαφόν στο νερό με τη δημοσίευση στην Επίσημη Εφημερίδα της Δημοκρατίας του διατάγματος του Υπουργού Εμπορίου.

Παραμένει σε ισχύ μέχρι και το τέλος του 2025.

Το εν λόγω διάταγμα, φέρει τον τίτλο "Περί Καθορισμού Ανωτάτων Τιμών Λιανικής Πώλησης Προϊόντων σε Συγκεκριμένα Σημεία Πώλησης (Καθορισμός Ανωτάτων Τιμών Λιανικής Πώλησης Προϊόντων και Σημείων Πώλησης) Διάταγμα του 2025".

Σύμφωνα με το διάταγμα, η ανώτατη τιμή λιανικής πώλησης σε συγκεκριμένους χώρους για το εμφιαλωμένο νερό των 500 ml ορίζεται στα 60 σεντ.

Δείτε αναλυτικά σε ποιους χώρους και παραλίες ισχύει το διάταγμα

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Σε κίνδυνο να υποστεί «τεράστια ζημιά» η προσπάθεια επανέναρξης των διαπραγματεύσεων στο Κυπριακό, σε περίπτωση νέας αποτυχίας της πρωτοβουλίας του ΓΓ του ΟΗΕ, αναφέρετα η Προσωπική Απεσταλμένη του, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, σε συνέντευξή της στη «Sunday Mail», ενώ, μιλώντας σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Πολίτης», αναφέρεται στην ανάγκη συμφωνίας των δύο ηγετών σε μια σαφή διαδικασία, όπως το χρονοδιάγραμμα, η ημερήσια διάταξη και οι μηχανισμοί υπέρβασης αδιεξόδων, για τη διαμόρφωση πλαισίου επανέναρξης των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE