Η αναφορά του ΠτΔ σε μεταρρυθμίσεις και SAFE πριν την έναρξη του Υπουργικού - «Είναι σημαντικό να προχωρούμε»
Στις ενέργειες της Κυβέρνησης για εκσυγχρονισμό του κράτους αναφέρθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.
Έτσι και η κυρία της κριτικής επιτροπής, βλέποντας πως η Αντωνία Αντωνίου, η φιναλίστ που αποχώρησε από τα καλλιστεία, στο ένατο live, αξίζει να συνεχίσει την πορεία της στο χώρο του modeling, με γενναιοδωρία, της πρόσφερε μια υποτροφία στη σχολή της.
Αυτά είναι που θέλουμε να ακούμε και να βλέπουμε τα κορίτσια να συνεχίζουν με τα σωστά εφόδια την καριέρα τους στο χώρο, που οι ίδιες επέλεξαν.
Βεβαίως δεν «έμεινε πίσω» και ο Νικόλας Ιωαννίδης, που έταξε μια επαγγελματική φωτογράφιση στην αποχωρήσασα ενώ με τη σειρά του ο Δημήτρης Αλεξάνδρου είπε «κι εγώ θα την πάω στην Αθήνα».
Τέλος καλό και όλα καλά τελικά για την όμορφη φιναλίστ!
Του Στέφανου Χαραλάμπους.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις