Τροχαία σύγκρουση στη Λευκωσία: Με πολλαπλά κατάγματα νοσηλεύεται ο 21χρονος - Δηλώθηκε ως κλοπιμαία η μοτοσικλέτα

Τροχαία σύγκρουση στη Λευκωσία: Με πολλαπλά κατάγματα νοσηλεύεται ο 21χρονος - Δηλώθηκε ως κλοπιμαία η μοτοσικλέτα

Με πολλαπλά κατάγματα νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας 21χρονος συνεπιβάτης κλοπιμαίας μοτοσικλέτας μετά από οδική σύγκρουση το απόγευμα της Μεγάλης Παρασκευής, σύμφωνα με την Αστυνομία.

Σύμφωνα με ενημέρωση από την Αστυνομία, γύρω στις 6.30 μ.μ. χθες, συνέβη οδική σύγκρουση μεταξύ μοτοσικλέτας στην οποία επέβαιναν δύο πρόσωπα και αυτοκινήτου, στην οδό Πινδάρου, στη Λευκωσία.

Μετά τη σύγκρουση, ο οδηγός της μοτοσικλέτας εγκατέλειψε τη σκηνή, ενώ ο 21χρονος συνεπιβάτης τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο ΓΝ Λευκωσίας, όπου νοσηλεύεται με πολλαπλά κατάγματα, αναφέρεται, ενώ, σημειώνεται ότι από τις εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι η μοτοσικλέτα είχε δηλωθεί ως κλοπιμαία.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Στόχος η δημιουργία ενός οργανισμού για την προσέλκυση ποιοτικών φοιτητών

ΠτΔ: Στόχος η δημιουργία ενός οργανισμού για την προσέλκυση ποιοτικών φοιτητών

Προσπάθεια κοινής προώθησης των δημόσιων και ιδιωτικών πανεπιστημίων της Κύπρου στο εξωτερικό, και τη δημιουργία ενός οργανισμού στα πρότυπα του British Council, ώστε να ενισχυθεί η προσέλκυση ποιοτικών φοιτητών από το εξωτερικό γνωστοποίησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στον χαιρετισμό του κατά την Τελετή Απονομής Βραβείων και Αριστείων 2026 του Πανεπιστημίου Frederick στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας.