Video - Σκάνδαλο με αίθουσα - Ιδιοκτήτης: «Με πούλησε ο Χριστοφίδης επειδή στήριξα Χριστοδουλίδη» - Το πάρτυ, οι άδειες και όσα αποκάλυψε

Video - Σκάνδαλο με αίθουσα - Ιδιοκτήτης: «Με πούλησε ο Χριστοφίδης επειδή στήριξα Χριστοδουλίδη» - Το πάρτυ, οι άδειες και όσα αποκάλυψε

Σε απάντηση στις καταγγελίες περί εμπλοκής του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, στην έγκριση των αδειών λειτουργίας της αίθουσας δεξιώσεων στα Λύμπια, ο πατέρας του ιδιοκτήτη του κέντρου προχώρησε σε διευκρινίσεις στην εκπομπή Alpha Ενημέρωση. Όπως ανέφερε σε δηλώσεις του, δεν υπήρξε καμία παρέμβαση ή εντολή από τον Πρόεδρο για την έκδοση των αδειών και η όλη διαδικασία διήρκεσε περίπου πέντε χρόνια, με την απαιτούμενη νομιμότητα να διασφαλίζεται.

Ο ίδιος τόνισε πως όλα έγιναν σύμφωνα με το νόμο και πως δεν υπήρξε καμία παραβίαση ή παράτυπη ενέργεια. Επιπλέον, σχετικά με τις καταγγελίες ότι στήριξε τον Νίκο Χριστοδουλίδη στις εκλογές, ο πατέρας του ιδιοκτήτη διευκρίνισε πως πράγματι τον υποστήριξε, αλλά η ίδια η διοργάνωση του προεκλογικού πάρτυ ήταν δική του πρωτοβουλία. Συγκεκριμένα, ανέφερε ότι ο ίδιος το διοργάνωσε και όχι ο Πρόεδρος, και ότι η συνάντηση με τους φίλους του έγινε σε χώρο που διαθέτει, αντί σε ιδιωτικό του σπίτι.

«Έκανα ένα προεκλογικό πάρτυ και αντί να το κάνω στο σπίτι μου, το έκανα σε ένα μικρό χώρο εκεί. Οι υπόλοιποι έφεραν τα εδέσματα και εγώ έβαλα τον χώρο. Ήταν να χρεώσω τον άνθρωπο (τον Πρόεδρο) επειδή το έκανα εκτός σπιτιού με δική μου πρωτοβουλία», είπε χαρακτηριστικά.

Ο πατέρας του ιδιοκτήτη διαχωρίζει τη δική του πρωτοβουλία από οποιαδήποτε πολιτική εμπλοκή και υπογραμμίζει ότι η διαδικασία αδειοδότησης ήταν νόμιμη και διαρκής, χωρίς να εμπλέκεται ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Επιπλέον, τόνισε πως εάν η Ελεγκτική Υπηρεσία διαπιστώσει παρέμβαση από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, θα κλείσει την επιχείρηση, ενώ επεσήμανε πως «οι άδειες βγήκαν νόμιμα και μας πήρε 5 χρόνια».

H εκλογή Χριστοφίδη και οι 2000 ψήφοι από τον ιδιοκτήτη της αίθουσας

Επιπρόσθετα , ο πατέρας του ιδιοκτήτη, ισχυρίζεται ότι ο βουλευτής Χρίστος Χριστοφίδης ήταν ο πρώτος που προσέγγισε την οικογένεια για να τους βοηθήσει με το θέμα των αδειών, υπονοώντας μια αντίθετη εικόνα από αυτή που προβάλλει ο ίδιος ο βουλευτής.

Σε μια άλλη αποκάλυψη, ο ιδιοκτήτης της αίθουσας δεξιώσεων ισχυρίστηκε ότι είχε βοηθήσει τον Χρίστο Χριστοφίδη σημαντικά στην εκλογή του ως Βουλευτής, φέρνοντάς του 2000 ψήφους στις βουλευτικές εκλογές, μιας και η οικογένεια του πολιτικά ανήκει στην αριστερά.

Μάλιστα, ανέφερε ότι ο Βουλευτής «τον πούλησε» επειδή, υποστήριξε τον Νίκο Χριστοδουλίδη στις Προεδρικές εκλογές και όχι τον αντίστοιχο υποψήφιο του ΑΚΕΛ. Αναρωτήθηκε μάλιστα, αν το ΑΚΕΛ είχε γνώση για τις κινήσεις του κ.Χριστοφίδη εναντίον του ίδιού και της επιχείρησης του γιού του.

 Παρέμβαση Χριστοφίδη  «Δεν με ενδιαφέρουν πολιτικά χρώματα»

Σε μια ξεχωριστή παρέμβαση στην εκπομπή, ο βουλευτής Χρίστος Χριστοφίδης τόνισε ότι τα εν λόγω γεγονότα καταγράφονται στην πρόσφατη έκθεση της Ελεγκτικής Υπηρεσίας.

Ο κ. Χριστοφίδης ξεκαθάρισε ότι «όταν υπάρχουν σκάνδαλα ή παρανομίες, δεν με ενδιαφέρουν πολιτικά χρώματα», ενώ πρόσθεσε ότι «με ενδιαφέρει κυρίως όταν υπάρχει πολιτική συναλλαγή πόσο μάλλον όταν εμπλέκεται ο ίδιος ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας».

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Νεκρός άνδρας σε χωράφι - Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του

Νεκρός άνδρας σε χωράφι - Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του

Γύρω στις 12.30π.μ. εντοπίστηκε νεκρός άνδρας, σε χωράφι στην περιοχή Σιάς.