Τροχαίο με το «καλημέρα» στη Λευκωσία: Όχημα καρφώθηκε σε δέντρο και τυλίχθηκε στις φλόγες

Τροχαίο με το «καλημέρα» στη Λευκωσία: Όχημα καρφώθηκε σε δέντρο και τυλίχθηκε στις φλόγες

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε νωρίς το πρωί στη Λευκωσία, όταν αυτοκίνητο, υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, προσέκρουσε σε δέντρο και στη συνέχεια τυλίχθηκε στις φλόγες.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Ανδρέα Κεττή, το περιστατικό συνέβη γύρω στις 06:40 στην περιοχή του Μετοχίου Κύκκου.

Ο οδηγός του οχήματος απεγκλωβίστηκε έγκαιρα από διερχόμενους πολίτες, πριν την άφιξη της Πυροσβεστικής, και παραλήφθηκε από ασθενοφόρο της Υπηρεσίας Ασθενοφόρων. Αφού του παρασχέθηκαν οι Πρώτες Βοήθειες, διακομίστηκε στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών (ΤΑΕΠ).

Σύμφωνα με ενημέρωση από την Αστυνομία, η κατάσταση της υγείας του οδηγού δεν εμπνέει ανησυχία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πενταμερής στη Νέα Υόρκη: Επίσημη ανακοίνωση για «ακόμη μία άτυπη συνάντηση για το Κυπριακό»

Πενταμερής στη Νέα Υόρκη: Επίσημη ανακοίνωση για «ακόμη μία άτυπη συνάντηση για το Κυπριακό»

Την άτυπη πενταμερή συνάντηση για το Κυπριακό η οποία θα λάβει χώρα στην έδρα του διεθνούς οργανισμού στη Νέα Υόρκη, στις 16 και 17 Ιουλίου, ανακοίνωσε ο Εκπρόσωπος Τύπου του Γενικού Γραμματέα ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της τακτικής ενημέρωσης Τύπου, σημειώνοντας παράλληλα ότι θα προσφέρει την ευκαιρία να συνεχιστεί ο διάλογος και να ανταλλαγούν απόψεις σχετικά με την πρόοδο που έχει σημειωθεί από τον Μάρτιο.