Αννίτα Δημητρίου: Σκυφτή και φανερά συγκινημένη αποχαιρετά την Καίτη Κληρίδου - «Ραγίζει» καρδιές η φωτογραφία
Στην κηδεία της κόρης του πρώην Προέδρου της Δημοκρατίας, Γλαύκου Κληρίδη, Καίτης, βρέθηκε η Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αννίτα Δημητρίου.
«Δυστυχώς ενισχύονται οι υποψίες μας ότι τα κίνητρα για την προωθούμενη τροποποίηση σκοπό έχουν την αύξηση του κύκλου εργασιών κάποιου άλλου επαγγελματικού κλάδου», υποστηρίζει το ΣΕΚ και προσθέτει «ότι η συγκεκριμένη πρόταση είχε αναπεμφθεί από τον τέως Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τώρα έρχεται εκ νέου στο προσκήνιο».
Συνεχίζει σημειώνοντας ότι θα υπάρξει αντίσταση από πλευράς του στην προωθούμενη πρόταση. «Καλούμε τον κτηματομεσιτικό κόσμο να βρίσκεται σε εγρήγορση για κινητοποιήσεις εάν και εφόσον κριθεί αναγκαίο», καταλήγει, αξιώνοντας «την άμεση απόσυρση ή απόρριψη της πρότασης που περιορίζει αυθαίρετα τα επαγγελματικά καθήκοντα των κτηματομεσιτών».
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις