ΠΡΟΣΟΧΗ: Αυτόν καταζητεί η Αστυνομία για κλοπή και παράνομη είσοδο σε περιουσία - Δείτε φωτογραφία

ΠΡΟΣΟΧΗ: Αυτόν καταζητεί η Αστυνομία για κλοπή και παράνομη είσοδο σε περιουσία - Δείτε φωτογραφία

Η Αστυνομία ζητά πληροφορίες που μπορούν να βοηθήσουν στον εντοπισμό ή την αναγνώριση του εικονιζόμενου προσώπου, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης κλοπής και παράνομης εισόδου σε περιουσία, που διαπράχθηκε χθες, στην επαρχία Λεμεσού.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στην εξακρίβωση των στοιχείων του ή στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με τον Αστυνομικό Σταθμό Επισκοπής, στο τηλέφωνο 25-805695 ή με τη Γραμμή του Πολίτη, στον τηλεφωνικό αριθμό 1460, ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

Σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία της υπόθεσης, το αναζητούμενο ύποπτο πρόσωπο, φέρεται να εισήλθε σε περίπτερο στο Κολόσσι, γύρω στη 1.50 τα ξημερώματα της Πέμπτης, 08 Μαΐου, 2025 και να έκλεψε χρηματικό ποσό και την ταμειακή μηχανή του υποστατικού.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στο Προεδρικό η Μέτσολα: Συναντιέται με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη - Θα παραχωρήσουν κοινή συνέντευξη Τύπου

Στο Προεδρικό η Μέτσολα: Συναντιέται με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη - Θα παραχωρήσουν κοινή συνέντευξη Τύπου

Στο Προεδρικό Μέγαρο αφίχθη γύρω στις 5.15 το απόγευμα της Δευτέρας η Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Ρομπέρτα Μέτσολα.

BEST OF TOTHEMAONLINE