Τον τσάκωσαν να μεταφέρει αμνοερίφια από τα κατεχόμενα στις ελεύθερες περιοχές – Συνελήφθη 42χρονος

Τον τσάκωσαν να μεταφέρει αμνοερίφια από τα κατεχόμενα στις ελεύθερες περιοχές – Συνελήφθη 42χρονος

Στη σύλληψη 42χρονου προχώρησαν μέλη της Αστυνομίας τα ξημερώματα της Τετάρτης όταν τον εντόπισαν να μεταφέρει αμνοερίφια, κατά τη διάρκεια περιπολίας στη νεκρή ζώνη.

Συγκεκριμένα, μέλη της Υποδιεύθυνσης Επιτήρησης Πράσινης Γραμμής και Αντιμετώπισης των Μεταναστευτικών Ροών της ΥΑΜ, κατά τη διάρκεια μηχανοκίνητης περιπολίας σε περιοχή της Λευκωσίας, εντόπισαν λίγο μετά τα μεσάνυχτα φορτηγό όχημα, να κινείται ύποπτα κατά μήκος της νεκρής ζώνης.

Στη συνέχεια, το φορτηγό όχημα εξήλθε της νεκρής ζώνης και εισήλθε στις ελεύθερες περιοχές, όπου ανακόπηκε άμεσα από μέλη της Αστυνομίας.

Κατά την έρευνα που ακολούθησε, διαπιστώθηκε η μεταφορά οκτώ αμνοεριφίων, χωρίς τα προβλεπόμενα από τη νομοθεσία μέσα αναγνώρισης.

Ο οδηγός του οχήματος, άντρας ηλικίας 42 ετών, συνελήφθη για αυτόφωρα αδικήματα και τέθηκε υπό κράτηση.

Την υπόθεση διερευνά ο Αστυνομικός Σταθμός Λατσιών, σε συνεργασία με το Τμήμα Τελωνείων, λόγω αρμοδιότητας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έρχονται εξελίξεις για την υπόθεση «Σάντη» - Ενημερώνεται από τον Φυτιρή το Υπουργικό

Έρχονται εξελίξεις για την υπόθεση «Σάντη» - Ενημερώνεται από τον Φυτιρή το Υπουργικό

Εξελίξεις αναμένονται την ερχόμενη εβδομάδα στην πολύκροτη υπόθεση «Σάντη». Η ανακριτική ομάδα του Αρχηγείου Αστυνομίας συνεχίζει τη λήψη καταθέσεων από όλα τα πρόσωπα ενδιαφέροντος είτε που αναφέρονται στα μηνύματα είτε που σχετίζονται με αυτά.

BEST OF TOTHEMAONLINE