LIFESTYLE

Αγαπημένος Κύπριος ηθοποιός καταγγέλλει πισώπλατες μαχαιρίες! «Δέχτηκα πόλεμο από άτομα του χώρου…»

Αγαπημένος Κύπριος ηθοποιός καταγγέλλει πισώπλατες μαχαιρίες! «Δέχτηκα πόλεμο από άτομα του χώρου…»

Είναι ένας από το πιο αγαπητούς ηθοποιούς των τελευταίων χρόνων με τη συμμετοχή του σε πρωταγωνιστικό ρόλο στην «Αίγια Fuxia» να απογειώνει τις μετοχές του στο «τηλεοπτικό παζάρι» ωστόσο όπως ο ίδιος αναφέρει σε συνέντευξή του στο περιοδικό HELLO δέχτηκε πόλεμο!

Ο λόγος για τον Χρίστο Γρηγοριάδη ή τον «Βαντζελή» από τη πετυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 που δήλωσε πως κοιτάει μεν μπροστά, δέχτηκε όμως πόλεμο από άτομα του χώρου. Μίλησε ακόμα για την πιο δύσκολη στιγμή της ζωή τους που ήταν η απώλεια του πατέρα του, λέγοντας πως η ζωή συνεχίζεται ωστόσο είναι κάτι που τον σημάδεψε

-Σε όλη αυτή τη διαδρομή σας μέσα στο χώρο, δεχτήκατε «πισώπλατες μαχαιριές»;

-Αντιλαμβάνομαι ότι δέχτηκα πόλεμο από άτομα του χώρου, αλλά και τι μ’ αυτό; Δεν με εμπόδισε να συνεχίσω αυτό που κάνω και να κοιτάζω μόνο μπροστά. Πιστεύω πολύ στο κάρμα. Δεν αναλώνομαι σε κάτι τέτοια. Σε ένα χώρο όπως είναι ο δικός μας, που η ματαιοδοξία είναι κύριο συστατικό, δικαιολογώ πολλές από τις συμπεριφορές.

-Έχουμε την τάση να θυμόμαστε τις πιο ευτυχισμένες μας στιγμές. Λέω λοιπόν να το αντιστρέψω και να μιλήσουμε για τις δύσκολες στιγμές της ζωής σας.

-.  Όσο κλισέ και να ακούγεται προσπαθώ να βρω την ευτυχία μέσα στα απλά καθημερινά πράγματα. Από την άλλη η πιο δύσκολη στιγμή της ζωής μου ήταν η απώλεια του πατέρα μου. Εννοείται ότι η ζωή συνεχίζεται για να μην το μιζεριάσω αλλά από την άλλη η απώλεια είναι απώλεια..

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: Υποχρέωση της ΕΕ να συμβάλει ενεργά σε οριστική διευθέτηση του Κυπριακού

ΠτΔ: Υποχρέωση της ΕΕ να συμβάλει ενεργά σε οριστική διευθέτηση του Κυπριακού

Το Κυπριακό είναι κατεξοχήν ευρωπαϊκό ζήτημα και η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει κάθε συμφέρον, αλλά και υποχρέωση, να συμβάλει ενεργά μέσα από ένα πρωταγωνιστικό ρόλο για την οριστική διευθέτησή του, χρησιμοποιώντας, αξιοποιώντας όλα τα πολιτικοοικονομικά μέσα και εργαλεία που έχει στη διάθεσή της στο πλαίσιο και των ευρωτουρκικών σχέσεων, δήλωσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης σε χαιρετισμό σε επετειακή εκδήλωση το βράδυ της Πέμπτης για τα 20χρονα της ένταξης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top