Συλλυπητήρια Χριστοδουλίδη στον Μόντι: «Σε αυτή τη στιγμή θλίψης, στεκόμαστε στο πλευρό των Ινδών φίλων μας»

Συλλυπητήρια Χριστοδουλίδη στον Μόντι: «Σε αυτή τη στιγμή θλίψης, στεκόμαστε στο πλευρό των Ινδών φίλων μας»

Τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στον Ινδό Πρωθυπουργό, Ναρέντρα Μόντι, εξέφρασε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, με αφορμή την συντριβή του αεροσκάφους της Air India, που είχε ως αποτέλεσμα να χάσουν την ζωή τους πολλοί άνθρωποι.

Σε ανάρτηση του στην πλατφόρμα «Χ» ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, αναφέρει πως ο λαός της Κύπρου θρηνεί με τον λαό της Ινδίας. «Σε αυτή τη στιγμή θλίψης, στεκόμαστε στο πλευρό των Ινδών φίλων μας με αλληλεγγύη και συμπόνια».

Σύμφωνα με πληροφορίες του πρακτορείου Reuters, στο αεροσκάφος επέβαιναν συνολικά 242 άτομα, μεταξύ των οποίων 217 ενήλικες και 11 παιδιά. Όπως ανακοίνωσε η Air India, οι επιβάτες περιλάμβαναν 169 Ινδούς, 53 Βρετανούς, επτά Πορτογάλους και έναν Καναδό.

Πρόκειται για Boeing 787-8 Dreamliner, ένα από τα πλέον σύγχρονα επιβατικά αεροσκάφη, όπως ανέφερε το δίκτυο παρακολούθησης πτήσεων Flightradar24.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Μετά το διάγγελμα Χριστοδουλίδη ....οργή ΔΗΣΥ - ΑΚΕΛ ζητούν παραιτήσεις και πράξεις - «Δεν ανέλαβε καμία ευθύνη»

Μετά το διάγγελμα Χριστοδουλίδη ....οργή ΔΗΣΥ - ΑΚΕΛ ζητούν παραιτήσεις και πράξεις - «Δεν ανέλαβε καμία ευθύνη»

Έντονες αντιδράσεις προκάλεσε το διάγγελμα του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη για τις φονικές πυρκαγιές, με τα κόμματα της αντιπολίτευσης να κατηγορούν τον Πρόεδρο για έλλειψη ανάληψης ευθυνών και επικοινωνιακή διαχείριση της κρίσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE