ΠΑΡΑ-THEMA

Το έστησαν Χ-1, ημίχρονο-τελικό – Βαρύ το κλίμα για τον πρόεδρο στο χωρκόν

Το έστησαν Χ-1, ημίχρονο-τελικό – Βαρύ το κλίμα για τον πρόεδρο στο χωρκόν

Το παιχνίδι ήταν να τελειώσει Χ-1, ημίχρονο-τελικό. Οι άνθρωποι της γηπεδούχου ομάδας είχαν συμφωνήσει από πριν με τον πρόεδρο της φιλοξενούμενης…

Μόνο που στο παιχνίδι στράβωσε το πράγμα. Ο πρόεδρος είχε ενημερώσει μόνο ανθρώπους από το τεχνικό τιμ, οι οποίοι φαίνεται ότι δεν έστειλαν το ανάλογο μήνυμα στους παίκτες. Οι τελευταίοι έκαναν το καθήκον τους, λοιπόν, και πήραν προβάδισμα 0-1.

Κάπου εκεί άρχισαν τα παρατράγουδα στις κερκίδες. Παράγοντες των γηπεδούχων κατευθύνθηκαν με άγριες και απειλητικές διαθέσεις προς τον πρόεδρο των φιλοξενουμένων και του ζήτησαν εξηγήσεις.

Ακολούθησαν διαβεβαιώσεις από το κορυφαίο διοικητικό στέλεχος και τηλεφώνημα προς άνθρωπο του πάγκου: «Πρέπει να έρθει ισοπαλία το πρώτο ημίχρονο!».

Κι αφού το πρώτο ημίχρονο τέλειωσε 1-1, ο… πρόεδρας κατέβηκε στα αποδυτήρια για να σιγουρέψει την ήττα του β΄ μέρους. Το πήρε πάνω του. Το είπε άγαρμπα και χωρίς περιστροφές: «Το παιχνίδι είναι κανονισμένο  να χάσουμε. Κανονίστε».

Το τελικό σκορ ήταν βάσει του σχεδίου… 

Βέβαια, η ιστορία δεν είχε happy end, καθώς κάποιοι παίκτες δυσαρεστήθηκαν έντονα. Και με το δίκιο τους. Τώρα λένε πως το κλίμα στο χωριό για τον πρόεδρο είναι πολύ βαρύ. Η ομάδα είχε δημιουργηθεί για κάποιον ευγενή σκοπό και όχι για να εξυπηρετούνται οικονομικά συμφέροντα…

ΜακΦαν

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top