Τραγωδία στην άσφαλτο: Έχασε την μάχη για τη ζωή η 57χρονη - Στη δημοσιότητα τα στοιχεία της

Τραγωδία στην άσφαλτο: Έχασε την μάχη για τη ζωή η 57χρονη - Στη δημοσιότητα τα στοιχεία της

Σε θανατηφόρα οδική σύγκρουση που συνέβη σήμερα το πρωί στην επαρχία Λευκωσίας, έχασε τη ζωή της η 57χρονη Δήμητρα Συμεωνίδου Γλυκερίου, από τους Καπέδες.            

Συγκεκριμένα, γύρω στις 7.10π.μ., ενώ η 57χρονη οδηγούσε το όχημα της στον δρόμο Καμπιών – Καπέδων, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, συγκρούστηκε με όχημα που οδηγούσε 35χρονη, στο οποίο επέβαινε και η οκτάχρονη κόρη της.

Οι επιβαίνουσες απεγκλωβίστηκαν από μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.            

Λίγες ώρες αργότερα, η 57χρονη υπέκυψε στα τραύματά της, ενώ η 35χρονη και η οκτάχρονη κρατήθηκαν για περαιτέρω νοσηλεία στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας και στο Μακάρειο Νοσοκομείο, αντίστοιχα.            

Η Τροχαία Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολοκληρώθηκαν οι απευθείας συζητήσεις μεταξύ Ισραήλ και Λιβάνου στην Ουάσιγκτον - «Βρισκόμαστε στην ίδια πλευρά της εξίσωσης»

Ολοκληρώθηκαν οι απευθείας συζητήσεις μεταξύ Ισραήλ και Λιβάνου στην Ουάσιγκτον - «Βρισκόμαστε στην ίδια πλευρά της εξίσωσης»

Ολοκληρώθηκε έπειτα από περίπου δύο ώρες στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ η συνάντηση των πρεσβευτών του Ισραήλ και του Λιβάνου στις ΗΠΑ, Γιεχιέλ Λάιτερ και Νάντα Χαμάντεχ, στο πλαίσιο απευθείας συνομιλιών που πραγματοποιήθηκαν με τη διαμεσολάβηση της Ουάσινγκτον.

BEST OF TOTHEMAONLINE