Κύκλωμα βαρυποινίτη: Σε δίκη οι επτά συλληφθέντες - Παρουσιάζονται ενώπιον Δικαστηρίου

Κύκλωμα βαρυποινίτη: Σε δίκη οι επτά συλληφθέντες - Παρουσιάζονται ενώπιον Δικαστηρίου

Γύρω στις 10 σήμερα το πρωί αναμένεται να παρουσιαστούν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας οι επτά συλληφθέντες (φερόμενο κύκλωμα παράνομων δραστηριοτήτων στο οποίο εμπλέκεται και βαρυποινίτης), για παραπομπή στο Κακουργιοδικείο.

Υπενθυμίζεται ότι για την υπόθεση τελούν υπό κράτηση ο βαρυποινίτης, μία 37χρονη επιχειρηματίας και σοσιαλιτέ, καθώς και ο 40χρονος φερόμενος ως στενός συνεργάτης του βαρυποινίτη.

Επιπρόσθετα, υπό κράτηση βρίσκονται οι γονείς και ο αδελφός της σοσιαλιτέ, οι οποίοι επίσης αντιμετωπίζουν βαρύτατες κατηγορίες.

Στο στόχαστρο των Αρχών παραμένουν και τρεις δεσμοφύλακες, για τους οποίους διερευνάται το ενδεχόμενο διαφθοράς και διευκόλυνσης του βαρυποινίτη μέσα από χρηματισμούς.

Οι εμπλεκόμενοι βρίσκονται αντιμέτωποι με σωρεία αδικημάτων, όπως συνωμοσία προς διάπραξη κακουργήματος και πλημμελήματος, διαφθορά, παράνομη κατοχή περιουσίας και αδικήματα που αφορούν τη νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οδοφράγματα, περιβάλλον και ανταλλαγές αρχείων στην ατζέντα της τριμερούς

Οδοφράγματα, περιβάλλον και ανταλλαγές αρχείων στην ατζέντα της τριμερούς

Σε ρυθμούς τελικής προετοιμασίας για την τριμερή συνάντηση μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδης, του Τουρκοκύπριου ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, και Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ ΟΗΕ, Μαρίας Άνχελα Ολγκίν, στις 9 Νοεμβρίου φαίνεται να κινούνται οι τρεις πλευρές.

BEST OF TOTHEMAONLINE