Υπό έλεγχο η πυρκαγιά στην Πάφο – Κατέκαψε 75 εκτάρια γης

Υπό έλεγχο η πυρκαγιά στην Πάφο – Κατέκαψε 75 εκτάρια γης

Υπό έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά που ξέσπασε το μεσημέρι της Κυριακής στην επαρχία Πάφου.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας κατέκαψε συνολική έκταση περίπου 75 εκταρίων από σπαρτά, άγρια βλάστηση, ξηρά χόρτα και δέντρα. Η πυρκαγιά αναπτύχθηκε και εξελίχθηκε σε πολύ δύσβατες περιοχές και, σε συνδυασμό με τους ανέμους, δυσχέραινε πολύ το έργο της πυρόσβεσης.

Σε δύο περιπτώσεις, κατά την εξέλιξή της, οι δυνάμεις πυρόσβεσης προστάτευσαν μεμονωμένες κατοικίες. Θα παραμείνουν δυνάμεις για τελικές κατασβέσεις και σε επιφυλακή καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας.

Την ίδια ώρα σημειώνει ότι αξιολογείται ότι η πυρκαγιά εκδηλώθηκε και επεκτάθηκε από σπαρτά σε αθέριστο χωράφι.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Νέος γύρος επαφών, παλιές διαφωνίες - Το μεγάλο στοίχημα μέχρι τη Νέα Υόρκη

Κυπριακό: Νέος γύρος επαφών, παλιές διαφωνίες - Το μεγάλο στοίχημα μέχρι τη Νέα Υόρκη

Σε μια νέα φάση, αυτή τη φορά με πιο πυκνό ημερολόγιο επαφών και σαφές χρονοδιάγραμμα μπροστά τους, εισέρχονται οι προσπάθειες για επανεκκίνηση της διαδικασίας στο Κυπριακό. Η πρώτη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουφάν Έρχιουρμαν δεν έλυσε τις μεγάλες διαφορές, έδειξε όμως ότι υπάρχει πλέον ένας σταθερός δίαυλος επικοινωνίας, πάνω στον οποίο θα επιχειρηθεί να χτιστεί η συνέχεια.

BEST OF TOTHEMAONLINE