ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: «Καλπάζει» η παραβατικότητα στα Πολεμίδια – «Ρίχνουν πέτρες, σπάζουν τα πάντα…φοβόμαστε για τα παιδιά μας» - Βίντεο και φωτογραφίες

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: «Καλπάζει» η παραβατικότητα στα Πολεμίδια – «Ρίχνουν πέτρες, σπάζουν τα πάντα…φοβόμαστε για τα παιδιά μας» - Βίντεο και φωτογραφίες

Ανεξέλεγκτη είναι η παραβατικότητα σε ορισμένες περιοχές της Κύπρου, αφού νεαροί κάνουν ζημιές, προκαλώντας τον φόβο και τον πανικό των πολιτών.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με καταγγελία στο ThemaOnline, «υπάρχει σοβαρό πρόβλημα εδώ και μήνες στην περιοχή των Πολεμιδιών. Αριθμός νεαρών ηλικίας 16-17 ετών συχνάζουν σε συγκεκριμένο χώρο κοντά στην Εκκλησία του Σταυρού και στο Δημοτικό της Καρμιώτισσας και δίπλα υπάρχει ένα πάρκο που κάνουν και γενέθλια και μικρά παιδιά. Καθημερινά ρίχνουν πέτρες και κάνουν ζημιές»

«Το Σάββατο εκεί στο πάρκο είχε γενέθλια ένα παιδί 6-7 ετών  και έριχναν πέτρες χωρίς κανένα λόγο. Έσπασαν γυαλιά αυτοκινήτων και τις νύχτες σπάζουν τα πάντα. Φοβόμαστε για τα παιδιά μας», είπε χαρακτηριστικά ο παραπονούμενος στο ThemaOnline.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, «ο Δήμαρχος Πολεμιδιών απευθύνθηκε στον Υπ. Δικαιοσύνης όπου ήταν παρόντες και κάποιοι από την ηγεσία της Αστυνομίας. Ο Δήμος είναι πρόθυμος να δώσει την υποδομή για να εγκατασταθεί υποκλιμάκιο της ΜΑΔ.

«Η κατάσταση έχει ξεφύγει και δεν βρίσκουμε ανταπόκριση από κανένα», κατέληξε.

Δείτε βίντεο:

 

 

Δείτε φωτογραφίες:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προτεραιότητα το Κυπριακό για την Ευρωπαϊκή Ένωση - Τι συζήτησαν ΠτΔ και Φον ντερ Λάιεν

Προτεραιότητα το Κυπριακό για την Ευρωπαϊκή Ένωση - Τι συζήτησαν ΠτΔ και Φον ντερ Λάιεν

Το Κυπριακό και η πλήρης ένταξη της Κυπριακής Δημοκρατίας στη Ζώνη Σέγκεν βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Χριστοδουλίδη με την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κα Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, στο Παρίσι, όπου βρίσκονται για τους εορτασμούς της Εθνικής Ημέρας της Γαλλίας, κατόπιν πρόσκλησης του Προέδρου της χώρας, κ. Εμανουέλ Μακρόν.

BEST OF TOTHEMAONLINE