Μπαράζ συλλήψεων με συνδρομή της ΜΜΑΔ στη Λάρνακα - Τι εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς

Μπαράζ συλλήψεων με συνδρομή της ΜΜΑΔ στη Λάρνακα - Τι εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς

Η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη πέντε προσώπων, για αυτόφωρα αδικήματα μαχαιροφορίας και κατοχής επιθετικού οργάνου, κατοχής ναρκωτικών, και παράνομης κατοχής περιουσίας, στο πλαίσιο επιχειρήσεων αστυνόμευσης που διενεργήθηκαν το βράδυ που πέρασε στην πόλη και επαρχία Λάρνακας, με τις συντονισμένες επιχειρήσεις αστυνόμευσης να συνεχίζονται σε όλες τις επαρχίες.

Στη Λάρνακα, συνεχίστηκαν οι συντονισμένες επιχειρήσεις αστυνόμευσης από την Αστυνομική Διεύθυνση, με τη συνδρομή της ΜΜΑΔ και της ΥΑΜ, σε διάφορες περιοχές της πόλης και επαρχίας, με επίκεντρο να είναι το παραλιακό μέτωπο των Φοινικούδων. Αποτέλεσμα των μέτρων αστυνόμευσης και ελέγχων, ήταν η σύλληψη πέντε προσώπων, για διάφορα αυτόφωρα αδικήματα.

Συνελήφθη συγκεκριμένα 23χρονος, ο οποίος ανακόπηκε για έλεγχο αφού οδηγούσε μοτοσικλέτα που δεν έφερε αριθμό εγγραφής και στην κατοχή του οποίου εντοπίστηκε ένα πτυσσόμενο μαχαίρι. Όπως διαπιστώθηκε κατά τον έλεγχο, αυτός οδηγούσε παράνομα τη μοτοσικλέτα, χωρίς να κατέχει άδεια οδήγησης και χωρίς να καλύπτεται από πιστοποιητικό ασφάλισης.

Για κατοχή επιθετικών οργάνων, συγκεκριμένα ενός ροπάλου και μιας σιδερογροθιάς, συνελήφθη 28χρονος, ο οποίος επέβαινε ως συνοδηγός σε αυτοκίνητο που οδηγούσε 34χρονος και ανακόπηκε για έλεγχο, ενώ για κατοχή ναρκωτικών, συγκεκριμένα μικροποσότητας φυτικής ύλης κάνναβης, συνελήφθησαν δύο άντρες ηλικίας 21 και 42 ετών.

Τέλος, άντρας ηλικίας 21 ετών, συνελήφθη για το αυτόφωρο αδίκημα της παράνομης κατοχής περιουσίας, αφού στην κατοχή του εντοπίστηκαν δύο ασημένιες αλυσίδες χειρός, σε νάιλον συσκευασίες, στις οποίες αναγράφονταν οι τιμές 78,20 ευρώ και 85,92 ευρώ αντίστοιχα και για τις οποίες διεξάγονται εξετάσεις ώστε να διαφανεί εάν αποτελούν προϊόν κλοπής.

Οι συντονισμένες επιχειρήσεις της Αστυνομίας, συνεχίστηκαν και στις υπόλοιπες επαρχίες της Κύπρου, με τη διενέργεια περιπολιών και ελέγχων. Παράλληλα, με στόχο την πρόληψη φαινομένων οχληρίας, συνεχίστηκαν οι καθημερινοί έλεγχοι σε νυχτερινά κέντρα διασκέδασης, ειδικότερα σε σχέση με την πώληση οινοπνευματοδών ποτών και τη χρήση μεγαφώνων για αναμετάδοση μουσικής.

Αξίζει να αναφερθεί ότι, συνεχίστηκαν το τελευταίο 24ωρο και οι καθημερινοί τροχονομικοί έλεγχοι ανά το παγκύπριο, με σκοπό την πρόληψη των οδικών τροχαίων συγκρούσεων και την αύξηση της ασφάλειας στο οδικό δίκτυο.

Οι συντονισμένες επιχειρήσεις και δράσεις αστυνόμευσης σε όλες τις επαρχίες, με ιδιαίτερη έμφαση αυτή την περίοδο του καλοκαιριού στις παράλιες και τουριστικές περιοχές, συνεχίζονται καθημερινά από την Αστυνομία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το τουρκικό μνημόνιο και οι 659 παραβιάσεις: Το μήνυμα Κόμπου στο Συμβούλιο της ΕΕ

Το τουρκικό μνημόνιο και οι 659 παραβιάσεις: Το μήνυμα Κόμπου στο Συμβούλιο της ΕΕ

Ο Υπουργός Εξωτερικών Κωνσταντίνος Κόμπος ενημέρωσε τη Δευτέρα τους ομολόγους του στο Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων της ΕΕ που διεξήχθη τη Δευτέρα στο Λουξεμβούργο, για τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με το παράνομο «Μνημόνιο Συναντίληψης» μεταξύ της Τουρκίας και της παράνομης αποσχιστικής οντότητας στις κατεχόμενες περιοχές της Κυπριακής Δημοκρατίας, το οποίο αφορά την κατασκευή υποθαλάσσιου αγωγού φυσικού αερίου. Τόνισε ότι πρόκειται για κατάφορη παραβίαση του διεθνούς δικαίου και των κυριαρχικών δικαιωμάτων της Κυπριακής Δημοκρατίας.