KIABI: Βάζει τις τελευταίες πινελιές πριν ανοίξει τις πόρτες του στο The Mall of Cyprus – Δείτε φωτογραφίες

KIABI: Βάζει τις τελευταίες πινελιές πριν ανοίξει τις πόρτες του στο The Mall of Cyprus – Δείτε φωτογραφίες

Από τον περασμένο Απρίλιο ανακοινώθηκε η πολυαναμενόμενη άφιξη του KIABI στο The Mall of Cyprus και πλέον βρίσκεται σε τελικό στάδιο για ανοίξει σύντομα τις πόρτες του εντός Αυγούστου.

Πρόκειται για τη δημοφιλή γαλλική εταιρεία μόδας, με γνωστό στυλ και προσιτές τιμές για όλη την οικογένεια.

Θα βρίσκεται στον πρώτο όροφο του εμπορικού κέντρου εκεί όπου βρισκόταν το KCineplex, δίπλα από το PLAYERS Arcade.

Όπως αναφέρει στην ιστοσελίδα της η Atterbury Europe, ιδιοκτήτρια και διαχειρίστρια εταιρεία του Mall of Cyprus, ο μετασχηματισμός του καταστήματος απαιτούσε δημιουργική αναδιαμόρφωση του χώρου, με το KIABI να καταλαμβάνει περίπου το 80% της πρώην περιοχής του K-Cineplex. Η κατασκευή και ο εξοπλισμός έγιναν προσεκτικά για να αποφευχθεί η διατάραξη του εμπορίου. Οι εργασίες ξεκίνησαν στα μέσα Μαΐου 2025, με προγραμματισμένη έναρξη λειτουργίας στις αρχές Αυγούστου και επίσημα εγκαίνια τον Σεπτέμβριο.

Σημειώνεται πως πρόκειται για το τέταρτο κατάστημα παγκύπρια. Το πρώτο άνοιξε στο Metropolis Mall, στη Λάρνακα, το 2021, το δεύτερο στο Neon Mall, στην Πάφο, το 2023 και το τρίτο στο Mall of Engomi, τον Ιούνιο του 2024.

Δείτε φωτογραφίες από τις προετοιμασίες

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Βαθαίνει» η «κόντρα» Αβέρωφ-Παπαδόπουλου: Στο επίκεντρο ο Οδυσσέας – Οι ανταλλαγές σχολίων στο «Χ»

«Βαθαίνει» η «κόντρα» Αβέρωφ-Παπαδόπουλου: Στο επίκεντρο ο Οδυσσέας – Οι ανταλλαγές σχολίων στο «Χ»

Η προεκλογική αντιπαράθεση ανάμεσα στον πρόεδρο του ΔΗΚΟ Νικόλα Παπαδόπουλο και τον τέως πρόεδρο του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου μεταφέρθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με φόντο τον Οδυσσέα Μιχαηλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE