ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Οι Τούρκοι παρουσιάζουν την υποτιθέμενη πορεία του ρωσικού πολεμικού αεροσκάφους - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Οι Τούρκοι παρουσιάζουν την υποτιθέμενη πορεία του ρωσικού πολεμικού αεροσκάφους - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Οι Τούρκοι ισχυρίζονται ότι κατέρριψαν το ρωσικό μαχητικό αεροσκάφος, ενώ αυτό είχε παραβιάσει τον εναέριο τους χώρο.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις φωτογραφίες που αναδημοσιεύει το ThemaOnline, προσπαθούν με κάθε τρόπο να πείσουν ότι το SU-24 πετούσε πάνω από την Τουρκία (οι πιλότοι βρέθηκαν στην Συρία, στο σημείο όπου μαίνονται μάχες μεταξύ του συριακού στρατού και του FSA).

Στο CNN Turk παρουσιάστηκε σχεδιάγραμμα με την υποτιθέμενη πορεία του πολεμικού αεροσκάφους, το οποίο εμφανίζουν να παραβιάζει τον εναέριο χώρο της Τουρκίας.

Πάντως, ακόμη υπάρχουν πολλά ερωτηματικά. Πιθανόν να απαντηθούν με την τοποθέτηση της Ρωσίας. Όπως ήδη έχει γίνει γνωστό, το ρωσικό υπουργείο Άμυνας διαψεύδει τους Τούρκους, που υποστήριξαν ότι κατέρριψαν το αεροσκάφος με F16, ενώ διεμήνυσε ότι είναι σε θέση να αποδείξει ότι καθ' όλη την διάρκεια της πτήσης το μαχητικό βρισκόταν εντός εναέριου χώρου της Συρίας.

Οι Τούρκοι ισχυρίστηκαν ότι επί πέντε λεπτά προειδοποιούσαν τους πιλότους (ο ένας παρουσιάζεται νεκρός σε video του FSA) και αναγκάστηκαν να καταρρίψουν το SU-24…

Φ.Μ.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top