Ξέσπασε πυρκαγιά σε σωρό από σκουπίδια – Στο σημείο πυροσβεστικά οχήματα – Ενήμερο και το Τμήμα Περιβάλλοντος

Ξέσπασε πυρκαγιά σε σωρό από σκουπίδια – Στο σημείο πυροσβεστικά οχήματα – Ενήμερο και το Τμήμα Περιβάλλοντος

Πυρκαγιά σε σωρό από σκουπίδια παρά τα ΧΥΤΥ Κόσιης, ανταποκρίθηκαν τρία πυροσβεστικά οχήματα από Πυροσβεστικούς Σταθμούς Λάρνακας.

Το Τμ. Περιβάλλοντος ενημερώθηκε και βρίσκεται με λειτουργό του στο σημείο.

Στην πυρκαγιά βρίσκεται σε επιφυλακή και προληπτικά για προστασία δασικής περιοχής και το Τμήμα Δασών με τρία πυροσβεστικά οχήματα.

Η διεύθυνση του χώρου με χρήση εκσκαφέων και φορτηγών προχωρούν με χώμα στην επίχωση των σωρών. Θα χρειαστεί αρκετός χρόνος για την πλήρη επίχωση των σωρών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: «Η δήλωση Γκουτέρες δεν επιδέχεται καμία απολύτως ερμηνεία»

Χριστοδουλίδης: «Η δήλωση Γκουτέρες δεν επιδέχεται καμία απολύτως ερμηνεία»

Η δήλωση του ΓΓ του ΟΗΕ δεν επιδέχεται καμιάς απολύτως ερμηνείας, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης απευθυνόμενος προς τα μέλη του Κεντρικού Συμβουλίου Αποδήμων για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό, το πρώτο θέμα για το οποίο τους ενημέρωσε το απόγευμα στο Προεδρικό, κεκλεισμένων των θυρών.