LIVE εικόνα: «Είμαι πολύ αισιόδοξος για συμφωνία» είπε ο Τραμπ κατά την υποδοχή του Νετανιάχου στον Λευκό Οίκο

LIVE εικόνα: «Είμαι πολύ αισιόδοξος για συμφωνία» είπε ο Τραμπ κατά την υποδοχή του Νετανιάχου στον Λευκό Οίκο

Συμφωνία για το τέλος του πολέμου στη Γάζα θέλει να ανακοινώσει σήμερα ο Τραμπ.

Σχέδιο 21 σημείων φέρεται να έχει εκπονήσει ο Ντόναλντ Τραμπ για το τέλος των εχθροπραξιών στη Γάζα.

Επιφυλάξεις διατηρεί ο Νετανιάχου, σύμφωνα με Ισραηλινούς αξιωματούχους - Πέντε προϋποθέσεις προτάσσει το Ισραήλ για εκεχειρία.

Συμφωνία ή ρήγμα στις σχέσεις μας, το δίλημμα που αναμένεται να θέσει ο Τραμπ στον Ισραηλινό πρωθυπουργό.

Ο Λευκός Οίκος εκφράζει αισιοδοξία πως οι δύο ηγέτες θα καταλήξουν σε συμφωνία.

Οι οικογένειες των ομήρων ζήτησαν από τον Τραμπ να μην καμφθεί από πιθανές προσπάθειες του Νετανιάχου να σαμποτάρει τη συμφωνία.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κύπρος και Αυστραλία πιο κοντά από ποτέ: Τι αποκάλυψε ο Χριστοδουλίδης για τη στήριξη στο Κυπριακό και τις νέες ευκαιρίες συνεργασίας

Κύπρος και Αυστραλία πιο κοντά από ποτέ: Τι αποκάλυψε ο Χριστοδουλίδης για τη στήριξη στο Κυπριακό και τις νέες ευκαιρίες συνεργασίας

Η Κύπρος εκφράζει τη βαθιά εκτίμησή της για την στάση αρχών της Αυστραλίας στο Κυπριακό και τη διαρκή υποστήριξή της στην κυριαρχία, την ενότητα και την εδαφική ακεραιότητα της Κυπριακής Δημοκρατίας, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, την Παρασκευή, κατά την παρουσίαση των διαπιστευτηρίων της νέας Ύπατης Αρμοστή της Κοινοπολιτείας της Αυστραλίας στην Κυπριακή Δημοκρατία, Emily Louise Pugin.

BEST OF TOTHEMAONLINE