ΤΑΚΑΤΑ: Πότε θα βάζει πρόστιμα η Αστυνομία - Έρχεται απαγόρευση συνέχισης οδήγησης - Οι περιπτώσεις

ΤΑΚΑΤΑ: Πότε θα βάζει πρόστιμα η Αστυνομία - Έρχεται απαγόρευση συνέχισης οδήγησης - Οι περιπτώσεις

Σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση από το Τμήμα Οδικών Μεταφορών, από σήμερα αρχίζει η διαδικασία αναστολής της ισχύος των πιστοποιητικών καταλληλότητας οχημάτων (ΜΟΤ), για τα οποία εκκρεμεί η υλοποίηση ανάκλησης, για αντικατάσταση αερόσακου.

Σημειώνεται ότι για τις συγκεκριμένες περιπτώσεις της αναστολής ισχύος του πιστοποιητικού καταλληλότητας, κατά τις οποίες δεν ισχύει η άμεση ακινητοποίηση, τα μέλη της Αστυνομίας θα εκδίδουν εξώδικα πρόστιμα και θα προτρέπεται ο οδηγός όπως προβεί στις απαραίτητες διευθετήσεις, για επιδιόρθωση της οποιασδήποτε βλάβης, έτσι ώστε να καταστεί δυνατή η ανανέωση του πιστοποιητικού καταλληλότητας.

Επιπλέον, διευκρινίζεται ότι στις ακόλουθες περιπτώσεις, η Αστυνομία θα συνεχίσει να εφαρμόζει το μέτρο της απαγόρευσης της συνέχισης της οδήγησης και της υπόδειξης προς τον οδηγό για χρήση ρυμουλκού:

(α) όταν πρόκειται για όχημα για το οποίο ισχύει η Άμεση Ακινητοποίηση.

(β) όταν υφίσταται σοβαρό πρόβλημα σε σχέση με τη μηχανική ή άλλη κατάσταση του οχήματος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα εξέλιξη στο Κυπριακό: Θετικό πρόσημο Γκουτέρες στις νέες ιδέες Χριστοδουλίδη – Στο τραπέζι τριμερής στη Νέα Υόρκη

Νέα εξέλιξη στο Κυπριακό: Θετικό πρόσημο Γκουτέρες στις νέες ιδέες Χριστοδουλίδη – Στο τραπέζι τριμερής στη Νέα Υόρκη

Ο Γενικός Γραμματέας των ΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, εξετάζει το ενδεχόμενο πραγματοποίησης τριμερούς συνάντησης στη Νέα Υόρκη, όπως δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης μετά τη συνάντησή τους, ενώ την ίδια ώρα εξέφρασε την ικανοποίησή του για την ανταπόκριση του ΓΓ στις νέες ιδέες της ελληνοκυπριακής πλευράς.

BEST OF TOTHEMAONLINE