Πυροβόλησε στον αέρα μετά από καυγά με άλλο πρόσωπο - Στο κελί 34χρονος στη Λεμεσό

Πυροβόλησε στον αέρα μετά από καυγά με άλλο πρόσωπο - Στο κελί 34χρονος στη Λεμεσό

Διάταγμα οκταήμερης κράτησης εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού εναντίον 34χρονου, ο οποίος φέρεται ως το πρόσωπο που έριξε αριθμό πυροβολισμών στον αέρα, την περασμένη Δευτέρα, στη Λεμεσό.

Συγκεκριμένα, κάλυκες πυροβόλου όπλου εντοπίστηκαν έξω από υποστατικό στον Άγιο Ιωάννη, με την Αστυνομία να εξετάζει κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης, βάσει των οποίων κατέληξε στην ταυτότητα του φερόμενου δράστη.

Ο ύποπτος συνελήφθη χθες δυνάμει δικαστικού εντάλματος και οδηγήθηκε, το πρωί της Πέμπτης, στο δικαστήριο, το οποίο ενέκρινε το αίτημα των αστυνομικών ανακριτών για την 8ήμερη προσωποκράτηση του.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, ο 34χρονος φέρεται να πυροβόλησε στον αέρα, καθώς αναχωρούσε με μοτοσικλέτα, από σημείο όπου είχε διαπληκτισμό με άλλο πρόσωπο.

Οι εξετάσεις της Αστυνομίας συνεχίζονται ενώ εξετάσεις γίνονται προς εντοπισμό του όπλου και της μοτοσικλέτας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ομόφωνα αποδεκτή η αναπομπή του ΠτΔ για απόκτηση μετοχών από πρώην αξιωματούχους

Ομόφωνα αποδεκτή η αναπομπή του ΠτΔ για απόκτηση μετοχών από πρώην αξιωματούχους

Ομόφωνα ενέκρινε η Ολομέλεια της Βουλής την αναπομπή του νόμου από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας που αφορά τον έλεγχο της ανάληψης εργασίας στον ιδιωτικό τομέα από πρώην κρατικούς αξιωματούχους και δημόσιους υπαλλήλους, ενσωματώνοντας τροποποιήσεις που σχετίζονται κυρίως με την απόκτηση μετοχών.

BEST OF TOTHEMAONLINE