ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Συνεργατισμός: Διαφωνούμε αλλά σεβόμαστε την απόφαση της συντεχνίας

Συνεργατισμός: Διαφωνούμε αλλά σεβόμαστε την απόφαση της συντεχνίας

Εκφράζουμε την λύπη μας για την εξαγγελία της απόφασης της 24ωρης προειδοποιητικής απεργίας, αύριο Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2015.

Αν και διαφωνούμε, η απόφαση της συντεχνίας είναι σεβαστή.

Ως διεύθυνση του Συνεργατισμού αναγνωρίζουμε πλήρως τις θυσίες που έχει κάνει το προσωπικό και τις επίμονες προσπάθειες που καταβάλλει καθημερινά για να οδηγήσουμε το Κίνημα σε ανοδική πορεία.

Για εμάς, το ανθρώπινο δυναμικό παραμένει ένα από τα πιο σημαντικά περιουσιακά στοιχεία του Συνεργατισμού και θα συνεχίσουμε να νοιαζόμαστε και να εργαζόμαστε για τα δικαιώματα και την ανέλιξή του.

Πραγματικά καταβάλαμε κάθε δυνατή προσπάθεια για θετική κατάληξη σε αυτό το στάδιο των εργασιακών διαπραγματεύσεων και αυτό θα συνεχίσουμε να πράττουμε, παραμένοντας πάντα στη διάθεση των ανθρώπων του Συνεργατισμού και των οργανώσεων που τους εκπροσωπούν.

Ενημερώνουμε τα μέλη και τους πελάτες του Συνεργατισμού ότι αύριο τα Συνεργατικά Πιστωτικά Ιδρύματα θα λειτουργήσουν κανονικά και ότι βασικές λειτουργικές εργασίες δεν θα επηρεαστούν από την απεργία.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top