Κύπρια ηθοποιός αποκαλύπτει την κόντρα της με τον Ανδρέα Γεωργίου

Κύπρια ηθοποιός αποκαλύπτει την κόντρα της με τον Ανδρέα Γεωργίου

Ισως μια κόντρα που δεν γνωρίζαμε οι περισσότεροι

Μια φιλία που κατέληξε σε επαγγελματική διαμάχη και κόντρα. 

Καλεσμένη στην εκπομπή «Ζήσε το» ήταν η Έλενα Λιασίδου, η οποία όταν ρωτήθηκε για τον Ανδρέα Γεωργίου δεν έκρυψε την ρήξη στην οποία ήρθαν οι δυο Κύπριοι ηθοποιοί.

Η Έλενα Λιασίδου δήλωσε ότι ο λόγος ήταν μια οικονομική εκκρεμότητα, σε επαγγελματικό επίπεδο.  Τώρα πλέον όμως όπως ανέφερε και η ίδια την έχει αφήσει πίσω της, φροντίζοντας να κρατήσει μόνο τα θετικά μέσα από τη συνεργασία τους.

«Πρέπει να μάθεις να παίρνεις τα καλά. Παρόλο που τότε θεωρούσα ότι είμαι αδικημένη, έμαθα να χειρίζομαι διαφορετικά τα επαγγελματικά μου. Είμαστε άνθρωποι, εάν δεν ξέρουμε να συγχωρούμε δεν προχωρούμε»

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Η Προεδρία της ΕΕ, οι εκλογές στα κατεχόμενα και η νέα διευρυμένη συνάντηση για το Κυπριακό

ΠτΔ: Η Προεδρία της ΕΕ, οι εκλογές στα κατεχόμενα και η νέα διευρυμένη συνάντηση για το Κυπριακό

Αναφορικά με την ημερομηνία διεξαγωγής της νέας πενταμερούς για το Κυπριακό στη Νέα Υόρκη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατία Νίκος Χριστοδουλίδης δήλωσε πως αναμένουμε τα Ηνωμένα Έθνη να προβούν σε σχετικές ανακοινώσεις.