LIFESTYLE

Το πικρόχολο άρθρο για την Αριστοτέλους: «Εμετικός θαυμασμός στο πρόσωπο της…»

Το πικρόχολο άρθρο για την Αριστοτέλους: «Εμετικός θαυμασμός στο πρόσωπο της…»

Απανταχού θαυμαστές της Χριστιάνας Αριστοτέλους ενωθείτε. Άρθρο τα βάζει με τη βασίλισσα της κυπριακής τηλεόρασης, με αφορμή της εμφάνιση της στην εκπομπή «Πρόσωπα»

Αυτούσιο το άρθρο στο περιοδικό Capuccinο:

Σε ένα ντελίριο αυτοθαυμασμού και αυτοπροβολής, η Χριστιάνα εμφανίστηκε στα «Πρόσωπα» και παρουσιάστηκε ως το κυπριακό όνειρο της κοπέλας που κατάφερε από το τίποτα να γίνει (καλά, Ok παρουσιάστρια), ή τέλος πάντων που έπαιξε με το «Κάντο όπως η Μενεγάκη» και πέτυχε . Και σίγουρα η ευθύνη για αυτόν τον εμετικό θαυμασμό στο πρόσωπο της παρουσιάστριας που.. είναι μοναδική στο είδος της βαραίνει κυρίως την εκπομπή «Πρόσωπα». Που φιλοξένησε ένα πρόσωπο μόνο και μόνο για του στήσει την αγιογραφία του και δυστυχώς το show αυτοθαυμασμού σώθηκε από την ίδια την Αριστοτέλους που ξέρει το παιχνίδι των Media καλά και έδωσε τροφή στα sites με δηλώσεις της.

Για την ιστορία… το μερίδιο τηλεθέασης της εκπομπής

Στην ίδια σελίδα του περιοδικού γράφει: 17% ήταν το μέσο μερίδιο της εκπομπής «Πρόσωπα» που είχε καλεσμένη την Χριστιάνα Αριστοτέλους. Κι έτσι λογικά η εκπομπή… κάθε φορά που βαλτώνει σε θεματολογία θα καλεί τη Χριστιάνα να της λέει πόσο καλή παρουσιάστρια είναι για να… έχουν κι αυτοί διψήφια ποσοστά. 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μονή Αββακούμ: Επιμένει η υπεράσπιση των μοναχών - «Σφάλμα και λάθος εκτίμηση του Μητροπολίτη Ησαΐα»

Μονή Αββακούμ: Επιμένει η υπεράσπιση των μοναχών - «Σφάλμα και λάθος εκτίμηση του Μητροπολίτη Ησαΐα»

Με την κατάθεση σήμερα του Ιερομόναχου Αββακούμ ολοκληρώθηκαν ενώπιον της Ανακριτικής Επιτροπής της Αρχιεπισκοπής οι καταθέσεις των μελών της αδελφότητας της Μονής Οσίου Αββακούμ, με την υπεράσπιση να επαναλαμβάνει δια στόματος του συνήγορου Αναστάσιου Βαβούσκου της θέση περί δεδικασμένου επικαλούμενη τον Καταστατικό Χάρτη της Εκκλησίας της Κύπρου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top