Σιζόπουλος: Οι πρόσθετες συγκλίσεις είναι λίγες και δεν αφορούν τα μεγάλα και σημαντικά θέματα

Σιζόπουλος: Οι πρόσθετες συγκλίσεις είναι λίγες και δεν αφορούν τα μεγάλα και σημαντικά θέματα

Λίγες συγκλίσεις έχουν επιτευχθεί και όχι στα σημαντικά θέματα ήταν η εκτίμηση του Προέδρου του ΚΣ ΕΔΕΚ Μαρίνου Σιζόπουλου μετά από την ενημέρωση που έγινε από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη στο Εθνικό Συμβούλιο.

«Σε σχέση με την ενημέρωση που είχαμε στις 8 Σεπτεμβρίου η εντύπωσή μας είναι ότι οι πρόσθετες συγκλίσεις είναι λίγες και δεν αφορούν τα μεγάλα και σημαντικά θέματα των συζητήσεων», ανέφερε σε δηλώσεις του ο κ Σιζόπουλος μετά τη συνεδρία του Εθνικού Συμβουλίου.

Σύμφωνα με τον ίδιο «τόσο οι συγκλίσεις όσο και οι υπό συζήτηση προτάσεις φαίνεται ότι τελικά οδηγούν σε μια συγκαλυμμένη μορφή συνομοσπονδίας και όχι σε μια δημοκρατική ομοσπονδία όπως είναι ο επιθυμητός στόχος και όπως αυτό καταγράφεται στο κοινό ανακοινωθέν του Σεπτεμβρίου του 2009».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο επίκεντρο ο Χριστοδουλίδης στην Αθήνα: Οι επαφές και τα μηνύματα με φόντο τις εξελίξεις

Στο επίκεντρο ο Χριστοδουλίδης στην Αθήνα: Οι επαφές και τα μηνύματα με φόντο τις εξελίξεις

Η ομιλία του Προέδρου της Δημοκρατίας στην Ολομέλεια της Βουλής των Ελλήνων ανέδειξε τη διαχρονική ενότητα του Ελληνισμού, δήλωσε την Παρασκευή ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, προσθέτοντας ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα απευθυνθεί στο 16ο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας και θα συμμετάσχει στο The Europe Gulf Forum.